Nyári uborkaleves recept
A Nyári uborkaleves hozzávalói:2 közepes db kígyóuborka
750 g joghurt (két nagy pohár)
2 ek olívaolaj
3 dl víz
1 csokor kapor
2 teáskanál só
bors ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma

A Nyári uborkaleves elkészítési módja:
Kigyóuborkát meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a két pőhárjoghurtot, a reszelt fokhagymát, az apróra vágott kaprot és az olívaolajat. Jól összekeverjük, hozzáadjuk a vizet, a sót, borsozzuk, összevegyítjük, és mehet a hűtőbe 1-2 órára.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2019. jan. 21. 12:32
A nyári uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.