Nyaraltál, pihentél már úgy, hogy egy celeb is ott volt? (beszélgetés)
Ausztriában talalkoztam egy osztrák színésszel (helmut Berger). Nagyon kedves volt és nagyon udvarias
.
Ezeket a kompromittáló videókat egyébként RR maga rakta ki büszkén az instára! Ehhez aztán kell ész, hogy saját magad alatt áss egy ekkora gödröt.
A hotel nem nyilatkozott a tévének, mert már így is nagy folt esett a renomén, meg anyagi káruk is keletkezett. Van erről egy okos mondás, de nem idézem, mert trágár.
Most voltak a Fókuszban. Érdekes videókat vágtak be. Szolid tánci-tánci, Csepregi Éva langymelegen énekel.
Azokat a videókat, amin Répa egy férfival a pultra felmászva táncol, illetve a lányával az ülőpadon állva ropja, illetve hajnalban a recepción minihangszóróval ordítva kornyikálnak... valamiért nem rakta be a Fókusz.
Vajon miért? 😮 Félnek a megtojlástól. 😜
Én úgy képzelek egy ilyen edzőtábort, hogy a sportolni szerető emberek elmennek 3 napra egy hotelbe. Tornáznak, járják a természetet, futnak, egészségesen étkeznek, zöld teát kortyolva előadásokat hallgatnak az egészséges életmóddal kapcsolatban, masszíroztatnak, úsznak. Este persze tánccal még kikapcsolódhatnak, száraz bor is belefér.
A nagy mennyiségű alkohol nekem nincs benne ebben a képben.
Róluk nyitottam anno ezt a fórumot.
Ma olvastam róluk a facebookon, megírta a Blikk meg a hasonló oldalak is, hogy a hotel többet nem fogadja őket. Szerintem évek óta ez megy, de csak most ébredeznek a hotelek. Legalábbis a Hotel Füred.
Buli és buli között is van különbség. Sok zenés bulin voltam már hotelekben (amit általában maga a hotel szervezett), de nem szoktak üvöltöző részeg tivornyává alakulni, főleg nem egy ****-os hotelban.
További ajánlott fórumok:
- Bulvár és celebek kibeszélő fóruma
- Magyar celebek 30 000-es nyugdíja..láttátok?
- Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen?
- Ki a szerinted a legszimpatikusabb TV-s személyiség, műsorvezető vagy celeb?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Idegesítő, hogy minden celeb reklámoz valamilyen terméket!