Nyaralt már valaki a szelídi tónál vagy a vadkerti tónál?Melyik ideálisabb kisgyerekekkel? (tudásbázis)
Mindkettőt jól ismerem.
Kisgyerekkel ideálisabb a Vadkerti-tó, mert a vize sekélyebb, a partja nagyobb. A Szelidi-tó vize nagyon mély, viszont gyermekkorom legklasszabb csöpögtetős várait ott építettem. Szeretem a vizét is, s ott tanultam meg úszni, evezni, kajakozni. Bólyák jelzik a vízmélységet. Vannak olyan partszakaszok, amik nem zsúfoltak. A Vadkerti-tó nyitottabb, olyasmi mint a Balcsi partja.
Igen, erre gondoltam :-).
A fagylaltkelyhek is isteniek, nyaaaammmm.
Jaj de szupi képek :-)).
Megnéztem a Sörfesztivált, és a Republic lesz. Ott leszek, a fiam mozgását először Republic koncerten éreztem, 2007.08.20-án :-). Repül a bálna alatt a fiam is repült a pocimban :-DD. Kicsit későn lesz (21 óra), a fiam remélem bírja majd, de ez az én koncertem lesz, bírnia kell.
Szelidi tónál még nem jártam, a soltvadkerti tó - szerintem - kimondottan a gyerekes családoknak való. Ahogy Moncsy írta, tényleg lassan mélyül (tavaly kimondottan magas volt a vízszint, egyből bokánál kezdődött szinte). A szélén homokozó gyerekek vannak, mert homok van bőven. Van vizibicaj, kajak, kenu, csónak, csúszda nagy gyereknek (felnőttnek :-)). Sok kiszolgáló pavilon van, ahol jó áron tudsz kaját, innivalót venni. A wc - strandhoz képest - kimondottan tiszta, kultúrált. Én mindenkinek csak ajánlom, mi oda járunk évek óta.
Ha odamentek, be kell menni a soltvadkerti cukrászdába. Sajnos a nevét nem tudom, de Soltvadkerten a körforgalomnál megtaláljátok :-).
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?