Nyár, nyitott cipő, mezítláb, koszos talp. Mit tesztek ellene? (beszélgetés)
Az Auchan-ban vettem kicsit ragad a talpbetét alsó része, ne nem annyira hogy ne tudd többé leszedni. :)
Mondjuk, lehet, hogy a papucsba sem ideális, esetleg aminek orra van, de nyári félcipőbe nagyon jó
6 pár talpbetét 700 Ft. De elég tartós egy talpbetét, szóval nem kell minden nap kicserélni, persze attól függ, mennyire lesz koszos. Nekem most bevált.
Hát, igen lábujjpapucs... azzal idétlen :))
Akkor marad a törlőkendő
nyitott papucs, nyár, piszkos talp...
Ugyan mi ezen a fura? Attól is függ milyen helyen járkál az ember.
Illatosított eldobható talpbetét!!! Ez a megoldás. Ma kipróbáltam és nagyon jó! :)
Nincs izzadás, nincs szag + ha koszos lett, kidobom. :))
Most olvasom....a barna scholl papucsom még plussz befogja a lábam, meg valahogy nekem a mosástól úgy bekeményedett, hogy csak:((
Ebből a czizmám viszont imádom, de pár év gyakori használat után kilyukadt, és sajnos nagyon látványos helyen:((
:))
Nekem tényleg bevált + hát a gyerkőcök miatt is mindog van a tatyómban.
Általában fekete nadrágot hordok, és ha esős/latyakos az idő, akkor arról is simán eltüntetem az esetlegesen felcsapódott sarat, vagy bármikor javíthatok a cipőm tisztaságán is:)
Na jó, nekem sem lesz makulátlan a lábam, de nagyon sokat segít.
Ha meg vendégségbe megyek, akkor már a kézmosás miatt is az első utam a mosdóba vezet.
én annyit érek el vele, hogy még jobban szétkenem:DDD
de most komolyan,nem tudom vele rendesen letakarítani(
Olívia! Én is rendszeresen ápolom a lában, lakkozom a körmöm is, éppen ezért még jobban bosszant, hogy felveszem a szép kis nyitott szandálomat, elindulok, örülök, hogy milyen jól mutat benne a frissen pedikűrözött meg lakkoztott lábam, aztán meg sétálok egyet a napsütésben és nem merem levenni a cipőm, ha megérkezek mondjuk az anyósomhoz. :)
De ma vettem illatosított, izzadásgátló,eldobható talpbetétet. Na ezt is bevetem, ha koszos lesz, csak kidobom és cserélem és még a lábam is illatos lesz. :) Mondjuk lábujjpapucsba nem jó. :(
basszus az nem semmi :(
Lehet tényleg hülyeség ilyen drága papucsokat megvenni
jaja, csak nem tudtam ki lehet-e írni az egészet :)
Sajnos nem tudom hogyan lehetne kitisztítani. Eleinte súroltam kefével belül, de azért nem volt nagyon hálás :(
:D
Én is ezt teszem!
De nem ez volt a kérdés;)
Elég vicces lenne, ha a városi port áztatnám valamelyik nyilvános szökőkútban, lavór híján....:D
Attól hogy valaki rendszeresen ápolja a lábát, az ugyanúgy koszos lesz.
gyere át a rövidítések.. topicba, ha még nem voltál :)
Bocs az OFF-ért
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe erről a szóról: mezítláb?
- Szoktál éjszaka, mezítláb marhapörköltet enni a konyhában?
- Mi volt a legrosszabb dolog, amire mezítláb ráléptél?
- Olyan műanyag lapokat keresek amiknek tűskés a felülete és gyerekek mezitláb mehetnek rajta, lábboltozat erősitése miatt, hol találok?
- Az otthoni tornát ill. táncaerobikot cipőben vagy mezítláb végezzem?
- Most tanul majd járni a kislányom. Mezítláb vagy cipőben?