Nürnbergi kígyó recept
A Nürnbergi kígyó hozzávalói:Toastkenyér,
Nürnbergi kolbászkák,
olaj a kisütéshez, vaj,
díszítőelemek: vörösbors szemek,
piros húsos paprika.
A Nürnbergi kígyó elkészítési módja:
Egy serpenyőben olajat hevítek és mindkét oldalán megsütöm benne a kolbászkákat, hűlni hagyom őket, majd 1-1,5 centis darabokra vágom. A kenyérszeleteket vékonyan megkenem a vajjal, elfelezem őket, majd a kolbászkarikákat kígyó alakban rárendezem. A vörösborsszemekből szemeket teszek a kígyó fejére, a paprikából pedig nyelvet "barkácsolok".
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. okt. 7. 20:01
A nürnbergi kígyó elkészítési módja és hozzávalói.