NST vizsgálat (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is volt nem egyszer, nem kétszer hogy nem akart a kisasszony NST-n mozogni. Ilyenkor másnap vagy 2 nap múlva megismételtük a vizsgálatot. Ilyenkor az eredmények mindig jók lettek. Már most makacs és akaratos, az van amit ő akar. :) És még meg sem született.
Nem csak az elsőnél fogsz aggódni, hidd el. Amit most megtapasztalsz, helyett lesz más. :D
Ha van kedved, gyere a 2010 Júliusi Babák fórumra. :) Elég sokan vagyunk, mindig van valaki, aki fog tudni mondani 1-2 megnyugtató szót. :) Várunk szeretettel. :)
Nekem is volt hasonló de inkább megrázogatták a a hasam mint hogy ilyen erősen megnyomják.
De ne aggódj! Biztosan nem lesz baja a picurkának:-)
Biztosan semmi baja nem lesz ettől :)
Az enyém gyűlölte az NST-t. Mindig kimászott alóla, majd mikor újra és újra megtalálták vele, úgy döntött, ő bizony meg se mozdul. Csakazértse!! Na már akkor tudtam, hogy nagyon erős akaratú gyerkőc lesz, és nem tévedtem :)
Volt hogy 3-4 szer ismételtette az orvos a vizsgálatot, mert értékelhetetlen volt :S
Majd' mindig ezt csinálják. Felébresztik a gyereket.
Ha nem vagy szcientológia-hívő, akkor elárulom, hogy a magzatvíz megvédi, nyomorgatni nem tudják. A magzatvizet és őt rázta meg a nővér, arra felébred. Hentes egy módszer, de sajna ez a magyar EÜ...
Ha szcientológiás vagy, akkor remélem, csendben és nyugton voltál utána...
Szia!
Semmi baja nem lesz a Picúrnak. Nem ártanának nektek, hisz annak súlyos következménye lenne. Én mindig édeset ettem előtte és ittam sokat. Így mindig felébredt.
Szia!
nekem volt ilyen-de nekem nem fájt.sőt örültem mert mondta a nővér hol van a feneke keze stb.fel is ébredt a picur.
ez amúgy előfordul-lehet nem is aludt-de észreveszik ha bizgálják őket-az enyém ilyenkor pl. nem mozgott vagy keveset.
ne aggódj nem lesz baja a babának ettől.
Sziasztok! 36 hetes kismama vagyok, ma voltam először NST vizsgálaton. Mivel a picikém éppen aludt, a nővér két oldalról elkezdte nyomkodni a hasamat, de olyan erősen, hogy még nekem is fájt. Persze szegény babucim utána azt se tudta, hogy mozogjon! De ezzel az erős lökdöséssel, nyomkodással nem ártottak a babámnak? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Kori