Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni (beszélgetés)
Ez pontosan így van!
Ha annyira fontos lenne neki,biztos vagyok benne,hogy a baráti társasága tudná,hisz a "párja" mondaná nekik,vinné közéjük stb stb stb.
Annyi de annyi jel van itt...már bosszantóan sok!
Megérdemled.
Inkább most mint három bőgő pulyával az oldaladon.
Bár mindegy, nem hiszem, hogy tanulsz belőle :P
... még egy utolsó gondolat és tényleg megyek!
A barátai azért vesznek téged szarba, mert tudják, hogy a pasid is szarba vesz.
A haverikör viselkedése hű tükre a kapcsolatotoknak!
Ohh basszus.....Tudod azt az embert lehet ennyire hülyére venni,aki hagyja!!!!
Neked a közeljövőben nem jön meg az eszed,az tuti,és akárhány fórumot fogsz erről nyitni,ugyan ez lesz a véleményem nekem is és a többieknek is!!!
Hahóóóóóóóóóóó,miért hagyod,hogy ,ennyire keményen megalázzanak?:S
Kedves "Julka183"!
Ezennel befejezem a fórumod olvasását, mert a vérnyomásom erősen felment.
Én alapban - mint a ducik általában - egy nyugodt ember vagyok, de most szívem szerint megráználak, mint a rongyot.
Ezeket a dolgokat még olvasni is szégyenletes, nem elviselni.
De te tudod!
Mindenesetre egy felelőtlen p.csa leszel, ha ennek a baromnak hagyod, hogy felcsináljon!
Utána meg telesírod majd a képernyőnket a nyomoroddal!!!!!
Az elég nagy bibi....
Mond!???
Szereted te ezt a hapit!???
Te nem most, csak most kiáltasz segítségért!
Amúgy boldog vagy?
Vagy kiegyensúlyozott embernek tartod magad?
Igen az vagyok! Nem látok a ződ' szemű szörnytől!
És akkor mi van!???? :D
Ez egy szabad virtuális világ! :P
még ennyire se vagy neki fontos, meddig keseregsz még ezen, tök egyértelmű már minden hoxásnak csak neked nem
ébresztő
Te aztán tényleg nem látod a fától az erdőt! :S
Mi a fenére vársz!???
Menj!
Na ma megérkezett a hab a tortán...
Barátom azt kapta a haverjától szülinapjára, hogy elmegy ugrani (amikor valaki viszi és ugranak, nem tudom a pontos nevét). 3 hete volt, de most lett aktuális az ugrás. Erről, hogy mit kapott ajándékba a haver feleségétől tudtam meg.
Ma hív kb 3 perce, hogy mizu, és bejelenti, hogy ma megkapta az ajándékát, de nem volt valami nagy szám.
Mintha egy világ tört volna bennem össze. Ennyire nem vagyok neki fontos, hogy ott legyek élete első ilyen kalandjánál? De még előtte vagy utána sem hívott fel. Nagyon rosszul esett. :(
de még együtt sem laktok és rögtön gyerekkel akarjátok indítani a közös életeteket.
És mivan ha a nagyösszabútorozás után fél évvel rájöttök mégsem bírjátok egymás szagát, nyűgét, baját, de úton van már a gyerek?
Ti még egymást sem ismeritek, de már belevágnátok a lecsóba.
Én mindig azt mondtam, hogy egy ember simán tud 2-3 évig "hazudni" a másiknak és magának is, még összeköltözve is, nemhogy külön, heti 1-2 találkával.
Először egymást kéne megismernetek, utána elgondolkodni a gyereken, nem cukkolásból -te úgy sem mered, meg beijedtél ovidumára reflektálva- gyereket csinálni
Jah!
Ez csak a kíváncsiságom.:)
Nem hinném, hogy ők akkor még együtt lesznek!
De ne legyen igazam.
További ajánlott fórumok:
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- Egy nagyszerű munkalehetőség miatt a páromtól távol költözni...