Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek.... (tudásbázis)
Még mindig együtt vagyunk és örüök neki:)
A nagy korkülönbség nem müködik sokáig,én bíztosan nem akarnék öregapámmal élni.Együtt megöregedni ez a normális állapot.Szerencsés vagyok nálunk a párom két évvel idősebb és 22 éve tart és remélem örökre.
Ez is egyedi eset lehet.
Ismerek olyanokat, akik 60 fölött is vállaltak,vállalnának gyermeket.
Nálad a pont Niki!
Akinél a kor a fő szempont, annál az ember kevésbé számít.
A szeretet,de a szerelem sem korfüggő!
A kor illanékony és múlandó! Vannak értékes, nemmúlandó, szeretnivaló tulajndonságok. Azok a tartós kapcsolatok alapjai. Látható a sok hebehurgyán összeálló fiatal szétmenése. A sok boldogtalan ember, akik csak a külsőre mentek. Nem volt ami összetartsa egy idő után az állitólag " összeillő" ket.
A szivre és az észre együtt célszerű hallgatni.
Évekig éltem egy nálam 21 évvel idősebb férfival pár évvel ezelőtt. Eleinte nem volt gond, de... Amikor én koncertre mentem volna, kiderült, hogy ő az "én" zenémet hallgathatatlannak ítéli, amikor bulitam volna egyet (kb évente kétszer), ő inkább ült volna egy kávézóban. Én még tartottam valahová az életben ő meg már nem akart tovább lépni, pedig lett volna hová. És a fő gond az volt hogy egy idő után én elkezdtem emlegetni a gyereket, ő meg azt mondta, előző kapcsolataiból már van elég, ötvenesen nem akar babázni, maximum unokázni. Szóval egyetértek azokkal, akik a max 10 év korkülönbségre szavaznak.
Mi kell több? talán esetleg szerelem? hosszú távú tervek ?
ne all veluk szoban ha nem tetszik a parkapcsolat veluk.
Szerintem olyan 13-15 év az, ami még beleférhet, bár kicsit már ezt is sokallom.
szerintem,nem, nem akorkülönbség,határoz,meg egy kapcsolatot, hanem,hogy paszoltok,e és,megvan a szeretetstb.
ha nem akarsz annyi időssel járni,ne add be a derekad,nem hiszem,h. a korban hozzád közelebb állók közül senki ne venne észre! előbb-utóbb sikerül
gondolom,nemcsak az idősebb korosztály köreiben forogsz,tuti találkozol fiatalabbakkal is nemde?
mi 10 éve együtt vagyunk én 28 a párom 58 éves és jó a sex is és minden boldogok vagyunk utazunk,jól élünk mi kell ennél több?:)
Egyetértek veled, már 1o év is sok lehet. Nem mondom,hogy nincsenek kivételek de ritka.
Hali! Igazán nem akarlak bántani, de valószínűleg a hozzáállásod "segített" az idősebb pasikhoz. Engem sosem érdekeltek különösebben a korombeliek, és valószínűleg a "nem tudatos" viselkedésemnek köszönhető, hogy a párom 35 évvel volt idősebb, mint én... 21 évesen úgy hittem, hogy így van jól, de rájöttem, hogy butaság volt... És így, 9 év távlatából mondom, hogy NEM NORMÁLIS dolog a túl nagy korkülönbség! Előbb-utóbb kiütköznek az eltérések:gondolkodásban, érdeklődésben,stb... Próbálj nyitottan viselkedni az emberekkel, és gondolkodj pozitívan! A hajszín, és a testalkat nem 100%-ig mérvadó párválasztáskor, ezt nekem hidd el! Sok szerencsét kívánok Neked! Ja, és az idősebbeket is el lehet tanácsolni!
szerintem ez alkattól is függ. az én volt férjem 41 éves(193/78), még mindig NBI-es sportoló, és 25-nél egy nappal se néz ki többnek. nem is tudnám vele egykorú nővel elképzelni. (nem beszélve arról, hogy az érettsége is egy 20 évesével egyezik meg.)
Szerintem hirdess társkereső oldalakon,de kösd ki,hogy csak 25-35 éves korig irjanak.Biztos találsz megfelelőt,elöbb-utóbb bejön.
Gyerekkori barátom az interneten talált magának feleséget.
Gondolhatod,hogy megtalálnak hiszen fiatal vagy és kinek ne tetszene ,hogy egy fiatal nő legyen a barátnője. Szerintem egy 21 éves nőnek max.32 éves pasi való.
Huncut barátném!Hát téged is látni errefelé?Még a többiek félreértik üzeneted!
Megnyugtatok mindenkit,tundersezplo a barátnőm, és sokszor szokott velem hülyülni:D:D:D
De azért köszi a hozzászólást, Te legalább ismersz, tudod milyen vagyok:)
Figyelj Szivi, az a helyzet, hogy Te sokkal érettebb vagy, mint a saját korosztályod, ezért van az, hogy Téged az idősebb pasik találnak meg. Érzik rajtad, hogy mennyire különleges egyéniség van. Te egy csodálatosabb teremtmény vagy a számukra. néztem a fotódat és nem bírok betelni a gyönyörűségeddel! Hagyd, hogy kényeztessenek Téged!
ez téged szokott zavarni? mi a tapasztalatod?
Engem meg mindig a fiatalabb pasik találnak meg..
okés megígérem:)szia légy jo..asszem én is meek zuhizni...
sziasztok csajok!!!
és keresni rendes hozzád illö pasit!!
oksi??
majo te pedig varázsolj sok sok szép hajkoronát!!:)
na ha neked tetszik akkor az a jo...én se torodtem vele sose ki mit mond a hajamra..pedig volt már katasztrofális is...és tudtam,hogy igazuk van:)
csak körülnéztem... Szóval az eredeti témából a hajfestésig jutottunk:):):)Ez cuki!
Hát nem is tudom...mármint hogy akkor mit lehetne még ezeken kívül tenni a hajammal? Igazából imádom, hogy vörös a hajam...
itt szlovákiában ahol lakom...
nem tudom
én is megyek mert fáradt vagyok éjszakáztam és holnap is reggel meló!!!egyébként hol vagy fodrász??
További ajánlott fórumok: