Norbi Update-s sikertörténetek (beszélgetős fórum)
Érdekes, én is írtam neki egyszer, egy héten belül válaszolt.
A Norbi módszer valóban hatásos, de nem fogyókúra hanem életmódváltás. Egyszer éhezés nélkül fogytam 10 kilót, most még szeretnék fogyni. A naplómban látható hogy nem éhezek, de már 7 kilót leadtam. Szóval mindenkinek ajánlom a módszert.
Ráadásul a pénztárca is bírja, mert 1-2 spéci dolgon kívül (rudi, kenyér) minden kaja normál amit eszem.
Lehet, senki sem olvassa már el, de azért leírom. Tavaly év elején komolyan belefogtam Norbizni. Betartottam, a különböző pontszámú ételek fogyasztásának időpontját. Jól laktam azzal, ami engedélyezve volt, változatos volt, csak ugye a pénztárca ürült. Az biztos, magam sem hittem el 10 kilót fogytam. Mondjuk volt miből, de azóta azok a kilók nem jöttek vissza. Imádok enni, jót és jól, és érdekes mióta Norbiztam meg is rágom az ételt. Hamarabb jól lakom, mert van ideje a gyomromnak információt adni az agyamnak, hogy telve van.
Jó most nem tartom be Norbit, bár mindig tervezem, de kevesebbet eszem a rágás miatt. Jó mi? Mi lenne, ha be is tartanám. Csúcs forma az biztos. Sok sikert mindenkinek. Ha olvassa valaki.
Engem is érdekelne bármi, amivel megszabadulhatnék min.10 kg-tól.
Egyszer vettem a bátorságot és írtam NORBInak egy levelet, leírtam a rossz pajzsmirígyemet, segítséget kértem - ez kb.2,5 éve volt- a mai napig nem is válszolt. Pedig tényleg érdekelt volna.
További ajánlott fórumok:
- A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek
- Norbi update-s diéta, norbis termékek nélkül
- Új élet kezdése külföldön: sikertörténet vagy teljes kudarc?
- Brizzy sikertörténete (-50 kg)
- Leírnátok fogyásotokkal kapcsolatos sikertörténeteiteket? Leginkább olyan érdekel, aki 6 után nem evett, ezt betartotta és úgy fogyott!
- Varga Gábor Gyógygomba sikertörténetek!