Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Nézz be a facebookos oldalukra, szétsírod magad a röhögéstől.😁
Vagy gyere be a "Nagy Norbiréka biznisz" csoportba - ott legalább van intelligencia is! NorbiRéka fUnok csak ritkán tévednek oda fröcsögni, mert fáj nekik
az igazság. Szeretettel várunk! 😁😁😁
Zene füleimnek. L. a megjegyzéseket is. :ODDDDD Sajnos az emberek hiszékenységének nincs határa, így egyelőre várnunk kell arra, hogy ez a primitív szélhámospár bedobja a törülközőt. Aki szereti a méregdrága és haszontalan bodagjaikat és löttyeiket, azt persze még azzal sem lehet lebeszélni, hogy csendesen megkérdezem tőle: Tessék mondani, hallotta már azt a szót, hogy placebo?
(Én meg mit fogok ezért a hsz-ért kapni, atyagatya!)
Sziasztok,
Én is csatlakoznék a fórumhoz. Most kezdeném a diétát. Szívesen vennék hasznos tanácsokat, hogy mire kell figyelni. (persze a kódokon kívül)
Sziasztok en is csatlakoznek nekem kb 15kg feleslegem van sajnos.
Kerdes a szenhidratot szamoljatok ? Es ja igen ki mennyit ?
Vettem az uj protein porokból, nekem brutál édesek, így fele adagot szoktam egyszerre fogyasztani belőlük, viszont nagyon beturbósították a fogyásom.
Lehet véletlen, nem tudom. Szombaton ittam először, aztán vasárnap abba még volt banán, mert délelőtt ittam, hétfő óta ez a vacsim, de már semmi gyümölcs nincs benne, csak tej és a por. 4 hete stagnált a súlyom, hétfő reggelre -60 dkg, ma reggelre még -30 dkg. Lehet más az oka, de én a proteines turmix javára írom a dolot. A 3R süti is nagy kedvencem, csak sajna a pékség nem esik útba, de kedden bejutottam és még azt is beillesztettem a napi kajámba tegnap és mai.
Szia!
259 Ft,450 ml
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani, hogy az uj laktózmentes kakaó milyen árfekvésben van kb.
Sziasztok!
Vki meg tudná nekem írni, hogy hány kalória van ebbe az update ételbe?
Illatos-omlós csirkemell, zöldséges sült update tészta
Köszi előre! :-)
Kedves Brendus,
áll még az ajánlat? engem is érdekelne ez a csoport.
Puszi ;)
Sziasztok :) én egy hete kezdtem bele ebbe az egész életmód valtasba, mert bételt a pohár azzal hogy mit látok ha tükörbe nézek.. (szerintem egy laza 30kg plusz van rajtam) de nagyon megéri, egy hét alatt - 3kg :)))
Arra gondoltam hogy jó lenne ha olyanokkal tudnék beszélgetni, megosztani tapasztalainkat, receptek akik ugyanezt csináljak és kezdők, mivel együtt könnyebb :)
Ide viszont nem járok fel napi rendszeresseggel és úgy elég nehéz követni... Arra gondoltam csinálok egy Facebook csoportot nekünk, kezdő update-eseknek. Van kedvetek csatlakozni? :))) sok erőt és kitartást mindenkinek
:*
Brenda