Norbi kezdés holnaptól (beszélgetős fórum)
sziasztok:-)
rég jártam erre, remélem mindenkinek mennek lefelé a kilók. azért nem is jöttem mert nem Norbizok, viszont elértem a 61-62 kg-t, amit szeretnék tartani (legalábbis egy ideig, mert szeretnénk kistesót...).
nekem megyeget, de sok is a feleslegem :(na nem pattognak lefele a kilok, inkabb vanszorognak :)
de kitartok, jol is erzem magam es jarunk futni is a gyerekekkel meg a ferjemmel
sziasztok! vagyok en is :)) szoktam idonkent kukkantani....
nekem nincs uj norbi kazettam :( viszont voltam ma futni!!!! - jo sokaig erleltem ezt a hos-tettet :D
nem ugralnak le a kilok, de el vagyunk...
erettsegi: az nagyon izgi... ha most kene erettsegiznem, biztos menne a fogyas! ;))
Én is vagyok ám, csak most olyan problémáim vannak, hogy a fiam holnap után ballag, arra készülök, meg állandó munkahely nézésben vagyok.
Jövőhéten érettségizik, és most nagyon izgulunk. Azért tartom az időzónákat amit Norbi írt.Milyen új kazettát keresel?
HAli
Én írok neked :)
Valakinek nincs meg az új Norbi kazetta?
Az én étkezésem kissé lazább, reggel ettem tejbe zabot, pici kókusszal, ebéd: hús leves, rántott karfiol, krumpli saláta, rizs.Fini volt
Én mióta nem görcsölök nagyon azon, hogy foggyak, jobban megy az egész.Csak a reggelim és a vacsorám 1.es. Az ebéd meg, ahogy jön. Már belefáradtam abba, hogy magamnak külön főzzek.
nekem bejott a korpa - mindenre :)) attol fugg mit keszitek, hogy epp hogy hasznalom!?
tartani mi is tartjuk a 3kg-t, de elvileg mennie kene lefele :( de kitartunk :))
reggeli: sonkas tojasrantotta, kigyoubi
t: gyumi joghurt, zabkeksz - 3db
ebed: virslis, krumplis leves es zabkeksz -2db
eddig itt tartunk, mert nalunk fel harom van most...
Milyen lesz a korpától?
tejjel kevered? Én tartom a 3 kg. fogyást, de most is sütit ettem ebéd után...
mig otthon eltem, addig az ezeredes nevu folyekonyat hasznaltam, sztem abban volt a legkevesebb "rossz" meg fruktozt. itt meg ratalaltam erre a xylitol nevure es ahogy irtam, azt otvozom a fruktozzal.
ezen a heten alldogal a fogyasom :( ti hogy vagytok vele?
Sziasztok!
Én is használok édesítőt. Igazából kicsit én tartok tőle, mert én is sok rosszat olvastam róla. Olyankor mindíg kidobom, aztán 2 nap után veszek másikat. Boldog is a férjem ilyenkor :)) Mondjuk aszpartamosat nem veszek.A többivel meg az a baj, hogy azt írták sok helyen, hogy étvágyat csinál. Én mondjuk ezt nem vettem észre.
Én használok keményítőt, szerintem egész jó.
igen,koszi... jaj,nekem, olyan keves dolog van amirol nem repesgetik h rakkelto - meggyozodesem h az osszes mesterseges edesitoszer egeszsegtelen, de ha cukrot nem ehetek..hat.. ez hozza meg nalam a komfort erzeset.Kulonbenis egy ido utan hashajto hatasuak,en mindenesetre kidobtam az aszpartamot. arra gondoltam h talan hizlal
etkezesi kemenyitot hasznal valaki fozelekkekbe egyes kodukent?
szio, az aszpartamrol olvashatsz sok helyen - hol bizonyitott hol meg nem, hogy rak kelto!? ez a baj vele... ha tudsz, hasznalj mast, azt ajanljak, v fruktozt, de akkor csak keveset : en most kertem a velemenyet Norbi sietetikusanak - Rahoi Csilla - az edesitessel kapcsolatban... vegul arra jutottam, megeveszem a xyilitolt meg a fruktozt es keverve hasznalom.... de elsosorban a kicsi gyerekeimre valo tekintettel. amugy en mindenfele edesito tipust fogyasztok, de mertekkel
remelem segitettem
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- Norbi update holnaptól!