Norbi házhozszállítás? (beszélgetős fórum)
8. andi6020
2010. jún. 22. 21:00
köszi, közben megtaláltam :-))
7. andi6020
2010. jún. 22. 20:54
Sziasztok.
Megírná valaki az oldal nevét, ahonnan rendelni lehet? Akár priviben is. Köszönöm
6. vakri (válaszként erre: 4. - Pirosalma)
2010. jún. 22. 20:35
Norbit inkább meghagyom Rékának :-D
5. vakri
2010. jún. 22. 20:34
De ha nem lenne ilyen drága, rendelném rendszeresen. Vagy legalábbis délutános héten, olyankor úgysincs időm, meg türelmem kétfélét pancsolni :-)
4. Pirosalma
2010. jún. 22. 20:34
Norbit házhoz szállítják?
3. vakri
2010. jún. 22. 20:33
Én próbáltam. Finom, de baromi drága. Mindig pontosan hozták, de az adagok nagyon nagyok, ahhoz képest, hogy én mennyit szoktam enni. Én csak ebédet kértem, napi egy leves egy főétel, egy desszert és egy buci. A bucit ettem reggelire, a levest és a desszertet ebédre, a főételt vacsira. Mindenesetre nem fogytam azon a héten semmit. Én inkább magamnak főzök itthon, olcsóbb is, meg csak annyit főzök amennyit megeszek.
2. monstro
2010. jún. 22. 20:31
Nekem hozzták pár hétig, jó nagy adagok:) egyszerre meg sem tudtam enni, de mint minden dobozos kaja egy idő után mindennek ugyanolyan az íze és egy hónap után nincs nagy válszték..ja és nekem minden kaja nagyon sós volt:)
1. edc6f2c7cd
2010. jún. 22. 20:25
Valaki próbálta a norbi féle diéta házhozszállítós verzióját? Tapasztalat, vélemény?
További ajánlott fórumok:
- Ebéd házhozszállítása...
- Élelmiszer házhozszállítási tapasztalatok (Auchan, Tesco, GRoby, stb)
- Vasárnapra rendelnék házhozszállítással tortát Újpestre!
- Van valakinek tapasztalata a házhozszállított fogyis kajákat illetően?
- Rendelt már valaki webáruházból mosógépet, ingyenes házhozszállítással, érdemes?
- A Möbelixnél van házhozszállítás?