Nőnapi csoki idegen nőknek házasság alatt (beszélgetés)
Mi, nagyon sokan írtuk neked, hogy nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Nem szólt neki....azóta abban a boltban nem volt :-)
A Lányok maguktól mondták.Nehéz elhinni???
De azért van ilyen is, és örülök a sok színes véleménynek.Levontam a magam tanulságát.
A legtöbb igazságot Zsuzsa írt :-)
Biztos a férjed szólt nekik, hogy a lelki békéd helyreálljon.
Rendes pasi.
Szép jó estét :-) Csak beugrottam, hogy szóljak a csajok közölték velem a vegyi boltban hogy nagyon kedves férjem van.Köszönik a csoki :-D
Egészségedre.
Azért két hétre átengeded a nyaralót? augusztusban mennénk a férjemmel.
Szimpla gesztus. És nem hiszem, hogy be kellett volna számolniuk neked, hogy kaptak csokit. Nálunk teljesen hétköznapi a nőnapi virág/csoki pl. kollégáktól.
Azt, hogy a férjednek van igaza. Miért kellett volna a nőknek elmondani neked, hoyg a férjed csokit vitt nőnapra mikor ez elég szokványos dolog.
Azért ne ítélj túl hamar.
Ez a mondat nem jelent többet annál hogy sokat tapasztaltam már és voltam nagyon féltékeny is, de elmúlt.Szeretem és jól működik.Vannak viták bár sosem tart sokáig, de ha egyszer még is külön mennénk...szóval ez csak ennyit jelent.
"gazából már féltékeny sem vagyok rá, ha menni akar tegye....boldogulok egyedül is nem ijedek meg ilyesmitől.Az önbecsülésem meg talán hamar helyreállna."
Hát faguriga legyek,ha ez úgy hangzik,mint egy kiegyensúlyozott, harmonikus házasság.
megnézem, most hogy mondod:D
Nagyon tudhatsz valamit ha rajtad keresték.Miért nem egyből alattad?
:D múltkor valami erzsinénit kerestek rajtam, de nem szidom őket mert jók a kapcsolataik felfelé:D
No még mi lettünk a hülyék :-D ez legalább nem fáj.
Úgy látom ár jól ismered őt.Gondolom sokat fórumozik.
Jó szórakozást. Összeilletek. Egyik hülyébb mint a másik. Mentem.
Büntesd meg és jutalmazd meg mint egy kutyát. Idióta!
Bolond :-) de jót nevettem...ő a kivétel?
egész jól jellemezted magad, na jó éjt:D
figyeled?:D kiakad mire ideér az olvasásban:D
Ez után a hsz után tartom amit az előbb irtam. Hihetetlen ez a duma. A nők szégyene.
mindjárt jön a cirkuszhercegnő cirkuszolni, figyeld, tök vicces lesz ahogy igyekszik majd a középpontba kerülni:D
Na úgy látom nincs nagy tolongás :-)
Ebből arra következtetek ennyi a kivétel.
nem kell büntetésnek lennie, csak mondd rá hogy ez az, de közben légy vele kedves;)
Ez nem biztos hogy neki bünti lenne, de talán ha a piacra kiviszem...azt nehezen viseli.
ha valaki kivételnek érzi magát, jelentkezzen:D nem igéret kell hanem bizonyiték:D
sok hó esik még addig amig te mindent elnézel majd ennek a fickónak:D de ezt nem kell tudnia!, ne engedd hogy itt olvasgasson.
és mindenképpen büntesd meg valahogy, pl el kell kisérnie venni valami ruhát vagy a mazsírozás, és ha teljesíti jutalmazd meg:D
nem sokkal bonyolultabbak mint a kutyák:DDDD Bocs fiúk:P
További ajánlott fórumok: