Nőként az új női kollégát hogy fogadjátok? (beszélgetés)
Most már 2 m. Gondoltam szólok :D
Szívesen :D
Biztos azóta is imádnak :D
Hogy fogadtuk? Örültünk,hogy bővült a csoport és nem kell a hiányzó létszám miatt estébe nyúlóan dolgozni.Természetes elvárás ,hogy felvegye a ritmust ,mivel hiába csoportban dolgoztunk azon belül teljesen önállóan kellett végezni a munkát,egyéni felelősséggel.Tehát számunkra mindegy volt,hogy az új kolléga milyen nemű.
Furcsa a kérdés egyébként,mert pár napja felkerült egy hasonló kérdés a fórumba,ismétlődő mondanivalóval,túl hangsúlyozva a saját személyiségét "csinosságát"...stb.
Én világ életemben irodában dolgoztam, sosem azt néztem egy másik kolléganőmön, hogy mennyire csinos, nem az alapján ítéltem meg hanem a viselkedése vagy tudása alapján. Ha te esetleg kicsit is fent hordod az orrod pusztán azért mert csinosabbnak tartod magad másoktól akkor ne lepődj meg ha kapásból nem leszel szimpi.
Ha így adod elő magad mint itt anonímként akkor megértem, hogy izgulsz...
"ha egy nő csinosabb, és fiatalabb a kolléganők nem segítőkészek, és bunkók! "
Hát nem tudom...
Sosem vagyok bunkó, stb., mert valaki fiatalabb nálam.
A csinosabbat azért nem írtam, mert olyan nincs:DDD
Én elég beképzelt és flegma vagyok, de soha nem szoktam a fiatalabb kollégákat szekálni és segítek nekik, hacsak nem olyan az új kollega jelleme, hogy ne tudjam elviselni...
Nem is értem mit kell ezen pörögni előre...
Én azon szoktam izgulni, hogy az új kollégák között lesz e valaki, aki szerintem elég vicces, érdekes, hogy ne unjam magam halálra a munkaidő alatt;)
Mondod ezt anonim, mint ha ismernél:D:D:D:D
Tudom ilyenkor jön az anonim hiszti, már megszoktuk, de lepereg....
Csak annyit írtam, amit te bemutattál magadról...Ha nem tetszik ez számodra, akkor meg is kaptad a választ.
Olvasd el a bevezetőt és vonatkoztass el magadtól.
Sok sikert az új munkahelyen!
Kortól függetlenül is lehet valaki vonzó, de ugyanúgy taszító is. A külső egy dolog.
Amikor én az első munkahelyemre kerültem, volt egy negyvenes kolléganőm. Mindig azt mondtam magamban, majd ha ennyi idős leszek, úgy szeretnék kinézni, mint ő.
Az való igaz, hogy a nők tudnak ám rivalizálni is!
Engem fiatal kezdőként soha nem piszkáltak. Szót értettem a nálam sokkal idősebbekkel is.
Viszont volt egy nálam öt-hat évvel idősebb csaj, na ő aztán meg tudott volna fojtani egy kanál vízben. :)
Ha egy új munkahelyen is így adod magad elő, akkor meg is lehetne fordítani...
Vajon ők mit látnak belőled?
Valóban kérkedsz azzal, hogy milyen és mennyivel csinosabb vagy és ezt hogyan kezeld.
Hogyan kezeljenek ők egy olyan nőt, aki a csinos öltözékével, a pasiknak való tetszéssel szeretné felhívni magára a figyelmet és nem a munkájával?
Te egy ilyen kolléganőhöz mit szolnál?
Meg is van a válasz.....
Mintha kérkednél...
Hogy kell viselkedned egy új munkahelyen? Mi köze ennek ahhoz,hogy te "csinosnak" és ülönbnek látod magad? Hiába alakoskodik valaki eleinte, a munka közben kiderül ki,milyen.
További ajánlott fórumok:
- Hogy fogadnátok, ha a közvetlen kollégátokat neveznék ki, nem titeket?
- Hogyan szelídítsünk meg egy rosszindulatú kollégát?
- Ti felmondanátok ha az őrületbe kergetne a kollégátok?
- Halt már meg osztálytársatok, vagy kollégátok?
- Ti mit szólnátok, ha azonos nemű kollegátok a munkahelyen, elkezdene teljesen rátok nyomulni?
- Ti mennyire fogadjátok el azt, hogy miután hazamentek a munkából a kolléganőtök/kollégátok a másik váltásból hívogat titeket?