Milyen márkájú lehet ez a női póló? (tudásbázis)
Király,
A Bombered is megvan még valahol?
Nekem mondjuk a Martensem a mai napig megvan, es abban a zonorat is raejthettuk a lepcsofordulon. Felfogta az azel betwt.
Az anyam nagyon nem akarta, hogy megvegyem 15-16 evesen, mert "csak dsince.
Mikor a tesom lab Ujjain elkortek a szekreny alatt, amit az anyam vett, mas lett a helyzet. A tesom leejtette a fajdalomtol, es nekem a bakancsomon landolt, nem a Lebanon.
Talan mar betotott az acel. De megsrm egy flopp-flopp.
En nem leverett.
Nyosad le, akar nagyban tetszik!
Kin láttad vagy hol? ((Amúgy miért akarnál megvenni egy pólót random -talán értelmetlen- felirattal csak mert láttad egy képen? 😅))
Nem akarod feltenni képfeltöltésre vagy imgur-re hogy mi is lássuk?
Keresd meg a fotót, aztán:
- jobb egérrel rákattintasz,
- a megjelenő panelen kiválasztod a: Képkeresés a következővel: Google
- a képernyő jobboldalán - ha szencséd van - megjelennek a hasonló fotók vagy éppen ugyanaz...Innentől már egyszerű!
Sziasztok!
Segítsetek kérlek megfejteni, hogy milyen márkájú póló lehet az, amin fehér alapon az alábbi betűk vannak: T I O O R S. (a "T" nem biztos) Egy fotón láttam azt a pólót, és nem jövök rá, hogy honnan szerezhetném be.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet kapni HAMA márkájú iskolatáskát?
- Whirlpool tűzhely alá lehet más márkájú sütőt berakni?
- Kérlek segítsetek, vajon melyik márkájú illóolajakat lehet belsőleg is alkalmazni?
- Serceg a Thomson márkáju 8 éves tv-nk, a kép is pattogott, tegnap egyet sercent és füstszagot éreztem, mi lehet a baja?
- Lehet 2 különböző színárnyalatú, ugyanolyan márkájú dobozos hajfestéket összekeverni?
- Ismeritek az Aluminium márkájú férfi parfümöt? Hol lehet kapni és milyen áron?