Nőgyógyásznő Budapest III. kerületében (beszélgetés)
Azt hiszem értem mire gondolsz, én is sokkal jobban szeretem a női orvosokat, mert általában empatikusabbak.
Nőgyógyászok között sajnos elég ritka, nekem egy valaki jött be:
Tsehai Nega, Róbert Károly Magánklinika XIII. kerület, ő nagyon kedves és amellett jó szakember is.
Akiket írtam, ebből a szempontból is okésak. Én csak azért nem közülük választottam, mert munkatársi kapcsolatba nekem ez nem fér bele.
Remélem, megtalálod, akit keresel.
Szia!
Először is annyit mondanék Neked, hogy anno én is a női nőgyógyászokat preferáltam, majd miután az egyiknek köszönhettem az életem legfájdalmasabb rákszűrését, a másiknak meg egy ritka bunkó és sértő beszólást, mégis inkább a férfiaknál maradtam... nem olyan sokkal ezelőttig egy II. ker.-i magánrendelőben dolgoztam, ahol volt szerencsém 3 nőgyógyásszal is együtt működni, hidd el, jó szívvel ajánlom bármelyiket. Ha érdekelnek a részletek, kélek írj privit és leírok mindent.
Sziasztok,
III. kerületben, vagy a III. kerületből tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető kerületben (pl. XIII., II.) keresnék nőgyógyászt. Nőgyógyásznőt preferálnék, vagy nagyon empatikus férfi is szóba jöhet, akinél könnyű feloldódni.
Magánrendelő is ok. Szülés még nem aktuális, de olyat keresnék aki szülés levezetését is vállalja. Jó lenne valakinél megállapodni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- Milyen lesz Budapest jó kerületéből egy rossz kerületébe költözni?
- Általános iskola választás Budapest VIII. kerületében
- Tudnátok ajánlani megbízható, nem túl drága magán nőgyógyászt Budapest III. kerületében?