Nőgyógyászati rák tapasztalatok (beszélgetés)
Egy régebbi hólyag műtét (reflux) miatt lenne kockázatos a műtét, így 6-án dől el, hogy mikor kezdik a sugár,illetve kemo terápiát.
Egy kicsit be vagyok.....va.
Nem műtenek. Komplikációk lehetnek sajnos, így sugár és kemo terápiára ítéltek.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Nagyon sajnálom, hogy veled is ez történt, én ugyanígy jártam. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz, a májusi vizsgálat, UH után.
Most mégsem olyan kerek a világ, nem egyszerű méh eltávolítás lesz ami kb 40 perces műtét, hanem a nyirokcsomókat és a méh melletti tartó szalagokat, szöveteket is kiszedik, szóval nem marad bennem szinte semmi :( és ez egy 5-6 órás nagy műtét lesz.
Nem baj, csak már lennék túl rajta! Most egy újabb, nőgyógyászati daganatokkal foglalkozó orvoshoz utaltak, aki ezeknek a specalistája.
Remélem a jövő héten már célegyenesben leszek.
Nagyon örülök, hogy bíztató az eredmény!
Akkor gondolom, mielőbb meglesz a műtét. Drukkolok, de innentől már meglátod, minden rendben lesz, időben elcsíptétek.
Köszönöm a drukkolásotokat, igazán kedvesek vagytok.
Ma voltam az MRIn, este már át is küldték a kiértékelést és örülhetek, mert a méhen nem terjedt túl a rosszindulatú daganat, így valószínűleg operálható leszek, de még holnap konzultálok a dokival.
Moonlight13, kérdezted, hogy hány dokinál voltam. Májusban voltam a régi dokimnál, aki a cseppnyi vérzésem után meg ultrahangozott és azt mondta, hogy minden rendben. Szövetmintát is vett, ami P-2 volt, ezt telefonon közölte. Ovestin krémet javasolt, amiből kettőt el is kenegettem, de októberben újra vérezni kezdtem, de most már erősebben. Ekkor mentem a mostani dokimhoz és innen már tudjátok.
Szia!
Jól tetted, hogy beleegyeztél a fizetős MRI-be szerintem is.
Szorítok nagyon.
Majd jelentkezzél mindenképpen.
Kedves Ági,
köszönöm a részletes tájékoztatást, én is azt szeretném, ha minél előbb megtudnám a pontos diagnózist, illetve azt már tudom, csak a dolog kimenetele függ az MRI-től.
Természetesen azon leszek, hogy ha operálható vagyok, akkor minél előbb, az sem érdekel, ha karácsony szent estéjén operálnak, csak minél előbb.
Kedves Nóri!
Nagyon sajnálom a helyzetedet,én is átéltem már hasonlókat:((( Az én véleményem az, hogy inkább a fizetős MR-re add ki a pénzt. A korábbi diagnózis, és a minél hamarabbi műtét sokkal fontosabb mint a hálapénz. Van olyan ismerősöm aki mellrákműtét előtt elmondta az orvosának hogy sajnos nem tud fizetni, és így is maximálisan megtett érte mindent amit lehetett. Engem kétszer műtöttek már nagy nőgyógyászati műtétekkel, a második az életemet mentette meg, de úgy érzem ha nem adtam volna semmit akkor is ugyanúgy küzdöttek volna értem !
A személyes tapasztalataim már 3 éve gyűlnek ebben a témában ugyanabban a kórházban, sokféle hozzáállással találkoztam orvosokkal, nővérekkel kapcsolatban .
A tanácsom: most elsősorban küzdened kell magadért,azért hogy operábilis ,műthető legyél! Ehhez az kell, hogy ne teljen el sok idő.Akarj meggyógyulni és ehhez a pontos diagnózis a legfontosabb! A pénzzel ráérsz a műtét után foglalkozni, adsz amennyit tudsz,és akarsz majd.
A gyógyulás nagyon nagyon hosszú idő, és sok kiesés a munkából, erre is gondolj. Igaza van Erikának ne akard átugrani az árnyékodat, mert csak magadtól veszed el .Az orvos meg fog élni tovább a fizujából, te viszont nem fogsz tudni egy darabig ugyanannyit keresni.
Nori,én 20 ezret adtam a dokinak,ennyi volt...Mondjuk gondolom függ attól is hogy proff csinálja,főorvos vagy rezidens stb..Nekem fiatal orovosm volt,de nagyon ügyes.A 6 hetesre akarok vinni neki még egy diszdobozos italt valamilyet.
A nővéreknek nem adtam pénzt,egyszer adott anyu 1000ret,a takaritőnőnek,mert nagyon aranyos volt,feldagadt a kezem az intenziven,az infulziótól,és hozott jeget,kancsó teát,adott egy csomag betétet stb..A nővéreknek milka csokit osztogattam:)Annyira sokat nem kellett velem foglalkozniuk.SZerencsére.
Ez történt, több helyet is felhívtam és így sikerült erre a hétre kapni időpontot, igaz fizetőset, de nem tudok tovább várni, mert ki tudja még mi lehetne áprilisig..
Csak már túl lennék az egészen!
Én ezt nem hiszem el.
Ilyen esetben azonnal mr vizsgálatra küldenek.
Pl. ha ne adj Isten egy hónap múlva történik valami, vagy súlyosbodik az állapot, mi lesz a dokival? Megy a börtönbe mert nem kért sürgős vizsgálatot egy betegnek?
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Dr. Hercz Péter nőgyógyászról tapasztalatokat szeretnék!Valaki járt már nála?
- Hogyan élted túl életed első pár nőgyógyászati szűrését? Tapasztalatok?
- Ismeri valaki Dr. Pálmai Bálint nőgyógyászt? Tapasztalatok?
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?