Nincs pénz nyaralásra, mit csináljunk 1 hét szabi alatt, hogy jó is legyen? (beszélgetés)
6. zsu1984
2009. aug. 4. 14:59
Sziasztok!Köszi a tanácsokat! Valószínű egy nap strand, egy kis pihi, meglesz a nagytakarítás is aztán a többit majd meglátjuk!
5. Anyagi
2009. aug. 3. 15:30
Otthon készült szendvicsekkel, lefagyasztott, sokáig hideg teával, séta és bicikli túra!
Ha megnézed a helyi művház programját, biztos találsz ingyen is jó szórakozást!
4. Fuoco
2009. aug. 3. 12:52
Én is belföldi 1 napos programokat javaslok, bár én ellenkező helyzetben vagyok, mert mi 10 évig nem voltunk, idén viszont megyünk nyaralni!
Komáromba mi is megyünk szombaton! :)
Szerintem nagyon jó kiállítások vannak most, és kirándulást is érdemes bevállalni!
3. Franc22
2009. aug. 3. 09:15
én most leszek itthon 5napot. Sajnos nálunk sincs pénz nyaralásra. Szombaton elmegyünk Komáromba az Amerikai autótalálkozóra, aztán vasárnap elmegyünk a Vértesbe kirándulni. Hétfőn itthon élvezzük egymás társaságát és mivel a párocskám kedden sajna már megy dolgozni, így én megcsinálom végre a nagy takarítást, amire eddig a munkám miatt nem jutott időm! Szerdán meg kipihenem a szabi fáradalmait és felkészülök a szerdai reggeli nyitásra:(
2. csutika100
2009. aug. 3. 09:07
Menjetek kirándulni,piknikezni. Sok szép hely van a környéken.
1. zsu1984
2009. aug. 3. 08:20
Tavaly télen sikerült megvenni első lakásunkat és a hitel, az illeték elvisz szinte mindent, ajánljatok vmit, hogy ne csak itthon üljünk és nem drága!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Mit tegyek, hogy 4 hónapos kisfiam ellegyen kicsit egyedül. Ha nincs kézben képes egésznap bömbölni.
- Miért nincs a szerelemben szerencsém mit tehetek, hogy másképp legyen?
- Hogyan mossam el a jénai, illetve üveg tálakat, edényeket, hogy ne legyen foltos? Mosogatógép nincs!
- Fiam elettarsa a kisgyerekkel tavasszal elkoltozott. Most mikor mar nincs munka visszamenne. Legyen a haz atjarohaz? A munka nem tetszik.
- Legyen nekem is a hivatásom a szerelmem, ha már nincs esélyem a lánynál akiért egy ideje oda vagyok?