Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nincs az anyaságnál kimerítőbb dolog a világon. (beszélgetés)
Oooo dehogynem van, tegnap volt szerencsém 12 tinire figyelni, meg koordinálni őket. Újra és újra hálát kell adnom a gyerekemért
Bennem nagyon bennem van,hogy összeírom miért NE!!!
Miért ne bánják sokan,hogy nem jön össze a baba....
Az elképzelt "baba" aztán nagyon messze lesz a valóságtól!!!
Pedig a kapálást sokan dicsérik.
Ne aggódj nem tart soká..csak az első 20 év nehéz 😁
Rengeteg kimerítőbb dolog van.
Mégis a nők többsége anyaságra vágyik.
VAn aki kimerült,, mert ez volt a kulcsszó.
Ez nem azonos az aggódással,,ha sak nem pörgi valaki túl,és saját magát teszi padlóra.
Sztem csak az mondja h van, akinek nincs gyereke vagy már nagyon régen volt kicsi.... és hiába nőnek fel, marad az aggódás
Miota nem a "csecsen logok", en az apammal voltam kozelebbi viszonyban. Vele szinte minden nap beszelek.
Az anyammal hebe-hoba. O mindig a noverem szerette.
Utamon, ha carra pc-znek mindent, de ez szuloseg.
Néha kimerítő, de nagyon szép.
Akárcsak az apaság!
Fene tudja,habitus kérdése is meg sok minden.
Lehet hogy nagyon aggódós,vagy nehezen rázódik bele,vagy a gyerek éli a húzós korszakát vagy egyszerűen mindent épp úgy akar csinálni ahogy addig,és nem jön be.
Hát, ha elmenne bányásznak, az lehet, hogy kimerítőbb lenne.
Én apaságként is elég kimerítőnek éreztem, bár nyilván az Anyának (A!) nehezebb a dolga. Kettő 2 és fél éves unokám van (ikrek)! Hát, hogy a Menyem 40-akárhány kilósan mennyire szívós, kitartó, türelmes, hát az HIHETETLEN! Az Isten áldja meg!!
Szerintem rengeteg kimerítőbb van,,valószínűleg most nehezebb szakaszban vagy.
Kitartás:))
Ja és érzelmileg sem érinti úgy a dadát ha ordít a gyerek mint anyát a saját gyereke sírása.
Pont hogy nem kimerítő ez a dadaság, mert bármikor otthagyhatja. De egy anyaságot nem lehet otthagyni, azt csinálni kell nincs mese!
Dehogy nincs! Csak egyet említenék: a kolléganőm lánya egy évre szerződött dadának Franciaországba. Anyuka, apuka néha megcsodálta a gyerekeket, egyébként minden az ő nyakába szakadt, de a nevelési elv meghatározott volt. Fél év után feladta.
Ez függ attól, hogy éppen a gyermek milyen élet szakaszban van🙂
De tény és való hogy vannak nehezebb és könnyebb időszakok. Mi is épp nehezebb időszakban vagyunk.
De jelentem még bízom 😳🤪🤣
Azért annyira nem vészes.....
További ajánlott fórumok: