Nevető fej smiley (beszélgetés)
Nem baj, ha másként gondoljuk. 🙂
Nekem nem egyértelmű, hogyha valakinek nevető fejet küldenek, azzal azt üzenik, hogy kiröhögik az embert.
A többi a 16. hozzászólásomban.
Nekem az nem tiszta még mindig h mi a fenének kell mindenhova kirakni h lett egy párom.... de tudom bennem van a hiba 🤷♀️
Arra ott lenne a like vagy a szívecske. Egyértelműen kiröhögik. Azt csak ő tudhatja, hogy miért.
Szerintem megsértődni nem érdemes. De az bizony azt jelenti, hogy kiröhögik a pasidat.
Igen, ez is benne lehet. 🤷♀️
Lehet, hogy rossz gombra nyomott, lehet, hogy örül, lehet, hogy röhejes szerinte.
Zömében nők azok, és vegyes korosztály. Picit bennem van az, hogy komolytalannak érzik a párom részéről, és ezért tartják nevetségesnek.
Szerintem is kinevetést jelent.
Elnézve! Egyébként szerintem az is van, hogy sokszor a férfiú ismerősei poénból nyomják rá, mert hihi haha milyen vicces hogy a cimborájuk összejött egy LáNnYaL 🤪 Szóval sztem nem neked szól, meg nem kiröhögés.
Akkor a helyedben én biztosan nem venném sértőnek a nevető fejet.
Oops!
Köszi!
Ezúton is elnézést! Csak az utóbbi válaszodat hozta az előbb.
Köszi!
Akkor rosszul fogalmaztam, eddig azt hittem ezt jelenti:
"szarkazmus: beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása" (jelen esetben saját magam voltam az a "megsértődjek-e" kérdésemmel)
Köszi a választ!
Egikünk profilképe sem vicces, átlagos fotók.
Abból gondolom, mert számomra ez a reakciógomb ezt jelenti. Ezért is tettem fel a kérdést, mert lehet, hogy másnak mást jelent.
Nem nekem szól, de reagálok. Nem szarkazmus volt, amit írtál. A szarkazmus - az egészen más. Nem kioktatás, gyakran találkozom olyannal, amikor az idegen szó célt téveszt.
Miből gondolod, hogy aki nevető fejet küld, az kiröhög?
Furcsa pár vagytok? Nevetséges fotó raktatok ki magatokról? Lehet, hogy ezért nevetnek. Lehet az is, hogy egyszerűen a szimpátiájukat jelzik. Vagy örülnek, hogy az ismerősük (jelen esetben a pasid) párt talált. A nevetésnek több oka lehet.
Egyébként pedig a mosoly jel is lehet akár gúnyos mosoly is. Úgyhogy önmagában egy hangulatjelből nem vonnék le messzemenő következtetést.
A kérdésedre pedig: "Az a kérdésem, hogy megsértődjek-e a pasim női és férfi ismerősei (nem ismerem őket) által benvetősözős reakciókon? :D :))))" Ne, ne sértődj meg!
Mutad meg kérlek, hol válaszoltál az eredeti kérdésemre ;)
Ki állt beléd? Mindannyian a kérdéseidre válaszolunk.
Úgy "szeretem", amikor a kérdezőnek állnak neki, ahelyett, hogy a kérdése válaszolnának. :)
Látom, nem érted a szarkazmust ;)pedig nevető fej is volt a mondatom végén :))))
Feltétlenül sértődj meg, ez olyasminek hangzik, amivel érdemes foglalkozni.
Megsértődni sosem árt és sosem késő :P Főleg piszlicsàré, mondvacsinált dolgokon.
Igen. :) Az a kérdésem, hogy megsértődjek-e a pasim női és férfi ismerősei (nem ismerem őket) által benvetősözős reakciókon? :D :))))
Szóval szerinted leneveccségelés esete forog fenn :D
Módosítanám a kérdésemet: a reakcióknál adott lehetőségekre gondoltam. Nem a hozzászólásoknál. Mert ott számomra ez a reakciógomb kinevetést jelent.
Nem a hozzászólásokra gondoltam, hanem a reakcióknál. Jó hírnél szoktam mosolyogni, de nem kiröhögni. Számomra a reakcióknál a teli szájjal vigyorgás azt jelenti, hogy nevetek valamin, tehát vicces az adott dolog.
Mert nem mindenki ugyanúgy értelmezi ezeket az emojikat. Van akinek a nevető fej az csak kinevetés, van aki meg ha vidám dolgot lát, arra is azt nyomja. Szerintem nem kell túl sokat belelátni.
Talán örülnek? Mégis jobb, mint a sírósfej.
További ajánlott fórumok: