Netrandi?-mit szólnátok, ha Timár Péter filmrendező a megélt eseteket feldolgova készítene egy filmet? (beszélgetés)
áááá nem apa vette a 20 akárhányadik szülinapra :D
házat is kapott a 18.-ra :D
szerintem jó téma, nekem is volt benne részem nem is egyszer de kb. a 3. után feladtam
rengeteg ember aki másnak adja ki magát, szerintem tiszta vicc
pl. a gazdag fiú aki 20 millás autóval jött és megkérdezte minek egyetemre járni
nekem 2.3 esetem volt , hát tragédia!! Az egyik elhívott vacsorázni, majd amikor kijött a pincér odaszólt nekem, hogy csak az első 3 étel közül választhatok, mert nincs sok pénze!
Majd a rántott húsnál félreállt a hida. A másik a moziból kiment, hogy hoz kukoricát..azóta is hozza. a harmadik most nem jut eszembe , de egy darabig emlékeztem rá
érdekes ötlet, bár nem kifutott kicsit? :P
talán két vonalat lehetne futtatni, egy szingli csaj meg egy kamasz, plusz egy pasi, aki csak kurficolni akar mindig és hol így esik pofára, hol úgy? :DD
jesszum, én is így ismertem meg a párom :DD de előtte 10 másiknak adtam esélyt :DD azóta se láttam őket :DDD
volt erröl egy hoxás cikk.. nekem nagyon tetszet.. szétröhögtem magam a csajszi vagy 6 saját esetet irt le a cikkben..
ha érdekel keress rá..:)
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti mint nők, mit szólnátok egy hasonló helyzethez?
- Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet tenne?
- Mit szólnátok, ha a férjetek ott alvós-beszélgetős estére menne a barátjához?
- Mit szólnátok hozzá, ha párotok üzenetei között találnátok egy ilyen emailt?