Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Netflix, Disneyplus vagy SkyShowtime? fórum

Netflix, Disneyplus vagy SkyShowtime? (beszélgetés)

dec. 13. 21:15
Netflix, sky, HBO, Disney
11. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Plavalaguna)
dec. 13. 17:31
Ki is használjátok?
dec. 13. 17:05

GYerekeknek talán a disney a legjobb.

Amúgy nem tudom, nálunk van mindhárom. Én inkább évest fizetek amire lehet, így egyben olcsobb, meg nem kell törődni vele

dec. 13. 11:40
Sztem is disney a legjobb a gyerekeknek, még a sorozatok között is több olyan van ami erőszakmentes, a tinisorozatokról nem is beszélve 😞
8. PöttyösPanka (válaszként erre: 5. - Alnisa)
dec. 13. 08:53
Mindegyiknél van bőven.
7. Borian (válaszként erre: 1. - Alnisa)
dec. 13. 08:47
Én a Netflixet szeretem a legjobban, de lehet, hogy gyereknek jobb a Disney. Én amióta feladtam a Star Wars-t nem is nézem, le kellene már mondani...
6. Alnisa (válaszként erre: 2. - Timycat)
dec. 13. 08:44

Köszönöm, mástól is a Disneyt hallottuk, hogy jó.

Max-t nem ismertem. Látom ez régen a HBO csatornája volt. Utána olvasok.

5. Alnisa (válaszként erre: 4. - PöttyösPanka)
dec. 13. 08:41
Nem ere gondoltam, hanem, hogy egyáltalán legyen rajta gyerekeknek szánt filmek, sorozatok, mesék.
4. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Alnisa)
dec. 13. 08:28
Gyerek profilt mindegyiknél tudsz csinálni. Ha abba lép be, akkor csak a gyerekeknek való tartalmak között tud böngészni.
3. timycat (válaszként erre: 1. - Alnisa)
dec. 13. 08:09
Fokuszcsoport Ádám csinált egyszer egy tier listát a legnagyobb streaming szolgáltatókról, esetleg arra keress rá YouTube-on
2. timycat (válaszként erre: 1. - Alnisa)
dec. 13. 08:06

Nálunk van mindhárom, Disney a 3 közül a legjobb.

Ami még jobb mint a Netflix, meg a Sky az a Max.

Bocs most a konkrét kérdéseidre nem tudok konkrét választ adni.

dec. 13. 08:04

Szeretnénk valamelyik mozicsatornára előfizetni, de nagyon kevés info van a honlapokon. Melyik csomagba mi tartozik, hány eszközön nézhető, stb? SkyShow megtaláltam, de pl Disneyn nem, hogy mi tartozik a standart és a prémium csomagba. Netflixen még ennyit se.

Illetve jó lenne gyerek tartalom is, mivel van egy 10 éves gyerkőc, illetve inkább szinkronizált filmek, sorozatok legyenek fent.

Melyiket ajánlanátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook