Regisztráltam a Netflixre. Két nap múlva töröltem magam,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jólvanezígy / Fókuszcsoport Ádám összeszedte a streaming szolgáltatókat pro és kontra és ha jól emlékszem van amelyik a régi filmekre szakosodott.
Keres rá YouTubeon.
Netflix szerintem is rakás kaki, van Skyshowtime az legalább olcsó de az is 👎 van HBOmax ami szódával elmegy kategória, de az árát nem éri meg, nekem az általunk előfizetettek közül a Disney+ jött be leginkább az is leginkább az ismertterjesztő csatornái miatt, meg mert én Marvel fan vagyok.
De művelt vagy, hogy csak ismeretterjesztő filmeket nézel!
Bár rejtély számomra, hogy mennyivel volt jobb a Púpos vagy a Kellemes húsvéti ünnepeket, mint a mostani netflixen nézhető filmek...
Már nagyon idejét múltak.
Egyébként van egy magyar adó, ahol csupa régi magyar filmeket adnak.
És van több adó az előfizetésekben, ahol szintén nyomják ezerrel az ismeretterjesztő filmeket. Hitlerről, a piramisokról, ufókról, stb.
Ilyeneket valóban nem lehet nézni a netflixen, de elég is az, ami a TV-ben nézhető...
Nem értem, hogy miért kell állandóan fújjogni valamire.
Nem mindig, de mi pl. nézzük a netflixet, és azért vannak jó filmek is.
Kinek mi a jó és ki mit engedhet meg magának.
Valóban nem olcsó, de ha csak úgy a neten keresget az ember, akkor azért vannak gondok a filmek minőségével.
Mi a netflixen néztük meg sok jó filmet és sorozatot.
Nekünk van netlix, HBO go, Apple TV és Disney előfizetésünk is.
Ha a filmnézésen kívül az embernek van más elfoglaltsága is, akkor teljesen jók ezek a filmnézési lehetőségek;)
Vannak jó filmek,csak ki kell válogatni!
After Life,mond valamit?
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Megszüntették a munkaügyi regisztrációmat, későn jelentkezés miatt, ha 60 nap múlva újra regisztrálok, mikor jár az aktív korúak ellátása?
- Mennyi idő múlva törlik a regisztrációt, ha nem lépek be az oldara?