Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Édesítőszerekről (1:4, eritrit stb) tapasztalatok? fórum

Édesítőszerekről (1:4, eritrit stb) tapasztalatok? (beszélgetés)

9. libikóka (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 15:14
DE jó hogy említetted,,már akartam venni mikor írtad de elfeledtem,,most felírtam a holnapi listámra:))
8. Ruslan (válaszként erre: 1. - 91butterfly)
ma 14:46
Károsak
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 14:15
Ja, és glicint is használok, özön jótékony hatása van és bár ez aminosav, mégis olyan íze van mint a cukornak.
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - 91butterfly)
ma 14:13
Mivel nincs szigorú szénhidrátmegszorításod mivel cukrot és fehér lisztet is eszel időnként, én inkább nyírfacukrot fogyasztanék. Alacsony kalória és szénhidrát tartalma van, de annak is csak 25%-a szívódik fel a belekben. A shopbuilder oldalán találod a legrészletesebb leírást a jótékony hatásairól. Szerintem a legjobb.
ma 14:10

Akkor ebbe jól belenyúltam. Nem ezt akartam megvenni, csak a másik gyártó édesítő polca teljesen üres volt :D

Na mindegy elhasználom, de legközelebb még a boltban elolvasom mi van benne :D

Bízom benne életben maradok :D

4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Alnisa)
ma 14:05
Én is a Szaffit használtam, de a stevia ízét ezzel sem tudtam elfogadni.
ma 14:03
Én a PaleOK félét szoktam venni, azt hiszem abban nincs szukralóz (de pont kidobtam a zacsit).
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - 91butterfly)
ma 13:56
A Szaffi félében nincs szukralóz.
ma 13:45

Sziasztok,

Némi súlyfelesleggel küzdök, és a babatervezés már a küszöbön lenne lassan ezért elkezdtem diétázni egy kicsit...nem változtattam gyökeresen az étrendemen, de amit tudok mellőzök, mértékkel fogyasztok, emellett kísérletezem! :D

Cukormentes, teljes kiőrlésű kakaós csigát sütöttem, és az általam még sosem használt 1:4-es édesítőt (DiaWellness) használtam. (rettentő kevés, 40gr kellett a tésztába)

Nagyon finom lett örültem is neki, (szóljatok ha kell a recept :D :D ) viszont hiába írják a csomagolás elején nagy betűvel hogy Eritrit+stevia (ha sütök és tudom cserélni akkor a cukor helyett eritritet használok) kisbetűkkel mégiscsak feltüntették hogy szukralóz is van benne. Ennek már kevésbé örültem.

Nem mondtam le teljesen a cukorról, csak amikor kívánósabb vagyok vagy ilyesmi akkor inkább cm termékeket próbálok enni. Szépen is haladok kb 4 kg ment le január óta. :) És de, volt hogy lecsúszott 4 db szaloncukor :D :D Szóval mint írtam, nem gyökeres változtatást csinálok

Nektek mi a tapasztalatotok ezzel az édesítővel? Tudom hogy több cég is gyártja, de nem tudom hogy másik is bele teszi a szukralózt? Kicsit meglepett mert a Diawellness elég nagy gyártó.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook