Netes szerelem vagy a gyerek? (beszélgetés)
Igen, pont ez az. Ahhoz a gyerekhez a foruminditot semmilyen szal nem fuzi, nem a gyamja, nem a rokona, csak jo volt belefuzni a pletykaba, hogy ezzel is a not minel jobban lejarassa.
Szerintem irrelevans a tortenetben. Lehetett volna egy gyerektelen no is, aki az ex, akkor is igy beszelne rola. Nem hiszem, hogy konkretan erdekli vagy erdekelte a gyerek elete, hacsak nem azert, hogy ha otthon maradt volna az ex a ferjjel, akkor nem lenne most a baratja exe, de ettol fuggetlenul valaki mas meg lehetett volna. Akar egy nagyobb ribi is es akkor meg azert sirankozna itt.
:)
Azokat én sem értem...
Végülis Gribedli kibogozta, és megvilágosított minket is!
Most már csak azt nem értem, mit foglalkozik a fórumindító az ex nővel, és miért olyan fontos neki egy hazudozós pasi!
Igeeen, pont így szerettem volna :)
Mindjárt megfő az ebéd és aztán leülök végre, kibogozom a szálakat ha addig élek is! ;)
Akkor ezek szerint a gyerek a saját apjával maradt, nem a fórumindító pasijával.
A saját apja megnősült, és végre talált egy normális nőt, aki a gyereket is kihúzta a gödörből, és ők boldogan élnek!
Fórumindítónk pedig egy másik pasival kínlódik, és mások életével van állandóan elfoglalva, ahelyett, hogy a sajátját normalizálná.
:D Mint a kekfenyben?
Na, M (szexmanias) otthagy ferjet (J), gyereket, mert beleszeret B-be. Egyutt elnek, de B kozben mar kavar W-vel (Waka). M es B osszevesznek, es B W-vel jar tovabb. Ekozben J ujra megnosul, es az uj baratno (K) kihuzza a gyereket a godorbol. M pedig pasirol pasira repked, kozben csunyakat mond W-rol B anyjanak, ezzel megmergezve W es B viszonyat. Vilagos? :)
Szia, nekem teljesen tiszta a történet, csak azt nem értem, hogy ha a barátod ex nőjének (akivel már 2 éve nincs együtt ugyebár) a volt férje messze lakik tőletek, akkor honnan tudjátok, hogy mi van az ő családjával (gyerek, új feleség). Kapcsolatot tartotok velük valamilyen oknál fogva?
A másik dolog, hogy azt írod: "beteget vizsgálok". Te orvos vagy??
Miért foglalkozol ezzel a dologgal, az exnővel egyáltalán? Mit szól ehhez az egész dologhoz a barátod? A volt nője eredetileg is jóban volt az anyukájával? Mert ez tényleg kissé fura, az anyák nemigen szoktak lelkesedni, ha a kisfiukat behálózza egy idősebb, gyerekes nő, aki ráadásul a gyerekét is otthagyja... Örülnie kellene, hogy megszabadult tőle. Itt valami nem stimmel.
Már kezdtem azt hinni,az én logikám nem tudja követni, ennél kuszább, már nem is lehetne ez a történet.
Nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen a történet, mert már teljesen belezavarodott.
Azt sem értem, ha tudja van valakinek felesége, mit dumáé akkor órákig vele telefonon, ha nem akar tőle semmit? A "valaki" anyósának lehet valami igaza, hogy esetleg, a fórumindító is belerondíthatott a fia kapcsolatába. Igaz, mindig kettőn áll a vásár.
Elvesztettem a fonalat.
Lehetne mondjuk egy lista, kezdőbetűkkel bemutatva a szereplőket.
Aztán ezekkel a kezdőbetűkkel a teljes sztori. Ki-kivel, mikor-miért...
Csak a tisztánlátás kedvéért:-)
És a te barátod is volt, a szóban forgó hölgy élettársa?
A gondolatmenetből ez jön le, hiszen, a mostani barátod anyja nem jöhetne, akkor képbe.
Tehát, akkor a gyerek apjával, és a mostani barátoddal is, úgymond osztoztatok a gyerekér elhagyó anyával, még akkor is, ha te csupán a "lelküket" ápolgattad,illetve, most mást is.
Ja, a pasi új nőjét meg végképp nem tudom hova tenni. Ha van új barátnője, akkor mit keres a képben még mindig a fórumindító meg az ex?
Szerintem a fórumindító nem akar leszállni a pasiról, esetleg az új nő nem új, hanem az ex. Így lenne érthető a történet.
Én úgy értelmezem, hogy a fórumindító összejött a pasival, akiről azt hitte, hogy egyedülálló, de közben meg a pasi akkor még együtt élt az exével. Ez a hazugság kiderült és azóta a fórumindító nem tud normális párkapcsolatot fenntartani a pasival, viszont valamiért nem szakították meg a kapcsolatot, barátok maradtak.
Nekem ami nem világos, hogy az anyós meg az ex miért kavar még mindig. A sztori alapján nagyon valószínű, hogy a pasi valóban a fórumindító miatt szakított az exével (vagy ki tudja hogy történt) és szerintem a gyereket sem az anyja hagyta el. Inkább a pasi szemétkedett és azt hazudja, hogy az ex eldobta a gyereket. Az anyós meg valószínűleg tudja az igazat és ezért áll ki az ex mellett. Viszont ezt a kavarást nem értem, mert eltelt X év, most már mi értelme? Itt valamit a fórumindító is elhallgat. Ez a történet így egy kicsit sem kerek.
A gyerek kiborult, nálam meg beborult :DD
Valaki a nevedben írt? Idáig végig úgy jött le az egész, te vagy a barátnő, téged nem szeret a barátod anyja, ebben a hsz.-ben meg írod a barátnőt feleségül is vette. Akkor,hogy is van ez most? Segítenél kibogozni?
További ajánlott fórumok:
- A szerelem egyik fokmérője, hogy akarunk-e közös gyereket?
- Negyven pluszosan szerelem és/vagy gyerek?
- Lehet, hogy találkozni fogok egy pasival, aki nem tudja, hogy már van két gyerekem és férjem. A férjemmel már nincs szerelem. Mi tegyek?
- Létezik Internetes szerelem?
- Lehet köztünk majd valami? Gyerekkori szerelem
- Válás, gyerek, szerelem