Net szerelem (beszélgetés)
Netszerelem...oo,nem mondok semmit,hisz tapasztaltatok itt velem.:D
Amugy ez a hatranya annak,ha neten ismerkedsz,hogy felsz nem jossz be a masiknak.En azert nem szaladtam el.:)
Azt akarod bemesélni, hogy ez nem kitalált történet? Ennyire hülyének nézel minket?
Üzenem neked, hogy inkább máshol próbálkozz, mert tehetségtelen vagy.
Ki hisz el egy olyan mesét, hogy egy vadidegen lányt telefonon (!) zaklatnak azért, mert nem találkozott a fiacskájukkal?
Anyád.
Ettől függetlenül kívánom a legjobbakat! És ne edd magad! Az is meglehet, hogy csak egy női megérzés súgta, hogy neked most nem kell vele találkozni...éppen ezért:)!
Ha szeret, akkor kibékül és lesz még módja a találkozásnak! Ha meg gyerekesebb annál, hogy ezen túllépjen , akkor nem is éri meg.:)
Nagyon biztos vagyok benne, hogy te is megtalálod a társad! Higgy magadban.
Hát, ha nem kitalált történet, akkor nagyon jó hogy nem találkoztatok.
1. Szerintem egyikőtök sincs felnőve a feladatra. Én is társkersőn találtam rá a páromra, de megadtam a facebook oldalam, hogy lássa ki vagyok és kb hány kilós. Én sem vagyok sovány.
És aztán találkoztunk. De hogy én ne kapjak tőle képet vagy ne küldjek, ez nekem nagyon fura.
2. Az, hogy te nem mentél el és közelben voltál, és még tetszik is a srác- Ha nem tudod vállalni önmagad, hogy tudsz egy társat még magad mellé felvállalni. És nem sértésből mondom, nem egy ismerős és ember van így ...Hallgass egy kis Csernust, Bagdy Emőkét, Pál Ferit...bízz magadban, hidd el nekem, nagyon-nagyon fotnos dolog, és nem csak a kapcsolat terén.
3. A srác leitta magát ettől. Ahányszor rosszul sül el valami, majd leissza magát? Gondold át...kell neked ilyen fiú? S nekem ne jöjjön senki azzal, hogy csak most...ilyen nincsen. Akinek gyenge a természete és italhoz nyúl, az azt fogja legközelebb is csinálni.
4. A szülei felhívtak: na aztán ez nekem a csúcs. Ilyen családnak nem szeretnék tagja lenni. Nem kérhetnek számon téged idegen emberek, amit megtettél vagy nem tettél meg, s főleg azért, hogy nem mentél el randizni a kicsi fiúkkal. Én is kaphattam volna jó néhány telefont udvarlóim szüleitől, hogy miért nem akarok járni a fiúkkal? Mert, hogy szomorúak. Nem. Ez a te döntésed. És, ha utolsó percben úgy érezted, hogy nem tudsz megjelenni, akkor tisztelje mindenki azt. A srác ne beszéljen többet veled, mondja meg véleményét rólad vagy a dolgoról, de ezen felül senki semmit.
Igen. Tudom, mi a különbség a szimpátia és a szerelem közt.
Előtte is volt, hogy szimpatikus volt egy pasi, de nem hittem szerelemnek.
Jobban tudod, hogyan történt, mint mi? :D
Attól, hogy te nem hiszed, még létezik.
Tapasztalatból beszélek. Attól, hogy te nem hiszel benne, lehetséges.
Igaz, amíg át nem éltem én sem hittem.
A tapasztalat mást mutat, itt többen is írtuk.
Biztos, hogy nem mindenkire érvényes, de van, akire igen.
A párommal is találkozás előtt szerettünk egymásba, 5 éve tart :)
De nem tudjuk, a srác beleszeretett-e, vagy csak várta a találkozást, bízott a csajban, és most úgy érzi, átvágták, ezért iszik. A rokoni hívás... fene tudja, nekem necces, főleg az, hogy honnan tudták a számát?
Nem-nem. Abszolút valós, hogy egy férfi (!) látatlanban beleszeret egy lányba, és amikor a lány mégse akar találkozni vele, leissza magát plusz fellázítja a rokonait, akik kérdőre vonják a lányt.
A topiknyitó pedig felszívódik.
A fiú elég labilis idegileg, nagyon kapaszkodott volna a lányba. A lány viszont miért nem játszik nyílt lapokkal? A randin úgyis kiderül minden.
Egyszer majd befejezi a piálást, lesz egy kis dráma, aztán randi.
Happy,hát ez mindig így szokott lenni...
Tudod:van egy lány,a barátnőm,stb.
Vagyis a csaj!
Látom, nem te vagy.
Vagy te, csak harmadik személyben beszélsz magadról.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?