Népszámlálás- mit írtok be használt nyelvnek még nem beszélő babánál? (tudásbázis)
Nekem az tetszett, hogy a 3,5 éves gyerekem hogy jut el óvodába, és mennyi ideig tart az út.
A nő mondta, hogy gyalog, mondtam ácsiii. Ha én viszem, hozom, akkor kocsival, ha Mama, akkor busszal (vagy a bátyámmal kocsival). Apa meg kocsival is, meg busszal is. Mondom szinte naponta változik, egyezik a napok száma. Akkor mivel jár? Végül a kocsinál állapodtunk meg, mert 99%-ban reggelente kocsival megy. Azért megnézném, ahogy a 3,5 éves vezet :-))). Ja, meghogy mennyi idő. Kocsival 3 perc, bkv-val 1/2 óra :-)).
Ha csak az én, legjobb tudásom és humorom szerint kiállított kérdőíveket nézem, abból jó kis statisztika lesz :-).
A fiam beszél, de sokat nem lehet belőle érteni. Azért beírattam a magyart, mert próbálkozik, csak kevés sikerrel :-))).
Kínai? Hottentotta?
Hiszen Ti is ezt a nyelvet beszélitek nem? Szerinted milyen nyelven fog megszólalni a gyereked??? Van még időd kitalálni....... :)))
Megoldódott!! :-)
Jött a hölgy, elvitte a rossz borítékot, kiderült a nekünk szóló be volt gyömöszölve a postaládába. :-((
Meg is csináltam, néhányszor visszabeszélt, olyan adatok kitöltését kérte, ami ki volt töltve.
Elrebegtem néhány kedves szót, majd mondatot, de végül sikerült!!
Kedvenc kérdésem:
Hol melyik településen dolgozik, vagy hol jár bölcsődébe, óvodába, iskolába?
nem dolgozik, nem is tanul (nem jár bölcsődébe, óvodába, iskolába..
Szia! Na ez sem rossz!
Azóta annyi változás történt, hogy kora reggel be volt téve. De nem ám a postaládába, hanem a garázskapu két rácsa közé, a hab a tortán pedig az, hogy nem is a miénk. Mi a 44-ben lakunk, ez pedig a 34/A-ba szól!! Hát nem édesek??
Felhívtam a számlálóbiztost, azt mondta, fél órán belül itt lesz érte.
Szerintem a magyart.
Kicsit más, de mi még az internetes adatszolgáltatáshoz szükséges kódszámot és a kérdőív mintáját sem kaptuk meg, de nemcsak mi, a környékben senki sem!
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Mi a véleményed a népszámlálásról?
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Nem szégyellem, hogy a népszámláláson számlálóbiztosként...
- A népszámlálást az állandó lakcímre érkezett azonosítóval kell kitöltenem vagy ami a tartózkodási címemre érkezett azzal?