Nem vagyok terhes, mégis nyitott a méhszájam (beszélgetés)
Ossze tudjak varrni, ha terhes leszel, regen legalabbis ezt csinaltak.
Ne aggodj!
Mennyire nyitott? És a külső is, belső is? Ezt meg kéne érdeklődni pontosan. Igen, foglalkoznak összevarrással is, ahogy a többiek is írják.
Ha gyermeket tervezel, a méhszáj nyitottsága az elején a fertőzések miatt lehet gond, főként, ha a belső is nyitott (pl. a candida így súlyos károkat tud okozni).
Az elején nem oszt, nem szoroz, a 20. hét körül meg, amikor már kezd súlya lenni, akkor feküdni kell és az elejétől kezdve kerülni a mindenféle együttlétet, ami méhösszehúzódást produkál. Én nyitott méhszájjal hordtam ki az elsőmet, itthon feküdtem a nap 24. órájában... Igen.
Köszi mindenkinek. Nem tervezek gyereket, de jó tudni mik a lehetőségeim. A doki is azt mondta, ha teherbe is esek, az első perctől veszélyeztett leszek és szigorú fekvés.
Félek, ha egyszer eljutok odáig, hogy gyereket akarok és netán tényleg elvetélek, lelkileg hogy viselem majd.
Hű ilyen van? Én azt hittem a ciklus bizonyos szakaszaiban nyitott (peteérés,menzesz) de ha teherbe esel akkor zárt lesz.
Egyébként biztos így is ki lehet hordani egy babát,van inszemináció,lombik,és egy ismerősömnek is kinyílt hamar,neki be kellett varrni a méhszájat,és szigorú kórházi fekvés.Szóval nincs lehetetlen.
Nem volt műtét és nincs gyerek. Doki szerint 'alkati" kérdés, hogy nekem ilyen.
Próbáltam keresgélni a netem, de nem nagyon találok semmit.
Hm.... Érdekes, ilyet nem is hallottam még... Mármint hogy nehezen tudsz emiatt teherbeesni. Hát pont az a jó, ha nyitott méhszájnál vagytok együtt...
Mondjuk tényleg rizikósabb egy terhesség nyitott méhszájnál... Miért nyitott? Szültél már? Vagy volt vmi műtéted?
Sziasztok.
Az volna a kérdésem, hogy van e esetleg valaki más is, aki ezzel a problémával küzd. Nem vagyok terhes ,de nyitott a méhszájam. A doki azt mondta, nehezen tudok így teherbe esni ill. lényegesen nagyobb a a vetélés esélye.
Tapasztalat valakinek?
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nyitott vagyok az alacsonyabb fiúkra
- Az életben nyitott, bulizós lány vagyok, az iskolában zárkózott és félénk
- Ha DOS-os programban vagyok, milyen gombot nyomjak, hogy az asztal jöjjön elő (és ne a nyitott másik program)