Nyitott vagyok az alacsonyabb fiúkra (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pedig az is tud furán kinézni ha a pasi langaléta, a nő pedig kis termetű. Én is 162 cm vagyok de nem igazán vonzottak az átlagnál (180 cm) magasabb férfiak soha.
Egyébként azokkal értek egyet, akik szerint egyre "nőnek" az emberek...Egy átlagos hetedikes lány magasabb nálam 😆 mondjuk engem nem nehéz túlnőni.
Én átlagos magasságú vagyok (168), kollégáim (pasik) között sok van, akik kb. olyan magasak, mint én vagy kissé alacsonyabbak és mindenféle korosztály van benne.
Fiam 18 évesen 190, lányom 15 évesen 178, férjem 186.
Tomi osztálytársai is szinte mind 180 felettiek.
Én azért szeretem, ha egy pasi magasabb tőlem...
Szeretem hogy magas vagyok. De hát nem tudom.... de az biztos h minden valamire pasi 170 alatti. De miért? Én nem érzem magam jól ha felveszek egy magassarkút és kisebb a pasi....
Azt gondolom, hogy a magasságnál nem is annyira a cm-ben kifejezett érték a fontos, hanem a test arányai.
Van több ismerősöm, akik alig magasabbak nálam és még sem tűnnek alacsonynak és épp annyira férfiasok, mint egy magas férfi.
Mondom ezt úgy, hogy nekem a magas férfiak tetszenek;)
Nyomtam egyet a Nem baj-ra. 🙂
Bár nekem valahogy furcsa, amikor ilyen párokat látok, de vannak más furcsa párok is.
Az a lényeg, hogy a párok minden másban jól kijöjjenek egymással.
További ajánlott fórumok:
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha a férfi alacsonyabb...
- Az életben nyitott, bulizós lány vagyok, az iskolában zárkózott és félénk
- Nem vagyok terhes, mégis nyitott a méhszájam
- Ha DOS-os programban vagyok, milyen gombot nyomjak, hogy az asztal jöjjön elő (és ne a nyitott másik program)