Nem vagyok terhes, de akkor miért nem jön meg? (tudásbázis)
jaj csak nem ilyen nagy a baj? :S
már előfordult máskor is hogy kimaradt 1 egész hónap. Igaz eddig ez talán 2 x történt meg az elmúlt 10 évben.
Mi az a prolaktin , rosszul hangzik :(
ez nem így működik
attól, hogy nincs peteérésed attól még van vérzés
én prolaktingondra gondolok
hormonvizsgálat kellene
Semmi...
Holnap reggel megcsinálom a tesztet, most épp azon rágom magam, hogy mi van, ha baba van a dologban? Nagyon szeretnék babát, csak nem tudom a párom, hogy állna hozzá, még csak most lettünk 1 évesek a nyáron.
hormonprobléma
inzulinrezisztencia, PCOS
pajzsmirigygondok
stressz
most már egyfolytában azon agyalok, hogy mi van, ha mégis...
vettem ma egy tesztet, de nem akarom megcsinálni :( Várni akarok még pár napot, hisz ha nem vagyok terhes akkor úgyis megjön, ha meg mégis, akkor úgyis az leszek még később is...
én még nem szóltam neki, nem akartam, hogy ö is ezen idegeskedjen, meg nem is tudom mit szólna. Lehet örülne aztán csalódna, vagy fordítva...
Nyilván van egy határ amikor szólni kell neki, de még pár napot várni akarok, hogy megjöjjön.
ti szoktatok szólni a párotoknak, ha késik?
én még nem szóltam, nem akartam fölöslegesen idegesíteni, mert remélem tényleg csak a meleg vagy valami ilyesmi.
Nem csináltam még tesztet, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes, mivel minden alkalommal védekezünk a párommal. Még "csak" 4 napja késik, de idegesít a dolog :(
Nektek is volt már ilyen?
Még kamasz koromban 1-2x előfordult, hogy kimaradt minden ok nélkül egy hónap.
További ajánlott fórumok:
- Mi van akkor ha megszűnik a munkahelyem és pár nap múlva kiderül, hogy terhes vagyok?
- Ha a terhesség alatt táppénzen vagyok, akkor a gyed kiszámításakor a táppénz 70%-át kapom, vagy az eredeti fizetésem 70%-át?
- Aktus után 20 nappal, ha negatív lett a 10-es tesztem akkor biztos nem vagyok már terhes?
- Ha most vagyok 8+3 hetes terhes, akkor azt 8 hetesnek, vagy mar 9 hetesnek szamoljak? Kicsit meg vagyok kavarodva ezzel kapcsolatban. :)
- Korai terhesség esetében a napközbeni hőm 35, 5 fok, akkor valószínű hogy nem vagyok terhes?
- Szoptatok, szopis gyógyszert szedek, nem jön meg a vérzésem. De akkor honnan tudjam, hogy nem vagyok/leszek terhes?