Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azt mondják, hogy utólag már semmit nem tehetsz.
Kérdés:ha hasonló szituba kerülnél,akkor megtennéd-e? 🤔
Díjazom nagyon hogy jöttél és leírtad,,ritka és üdítő változatosság amikor valaki így tesz:))
Minden jót:))
Sziasztok! Húuu,mennyi idő telt el azóta. Megkésve bár, de válaszolok itt...
Amikor elkezdtünk megint együtt dolgozni,lényegében kerültük egymást. A furcsa az egészben,hogy inkább én Őt,mint Ő engem. Nem tudtam megbocsátanni magamnak,hogy egy családos pasival tettem, amit tettem. Utána is szeretett volna nyomulni(azóta is volt egy-két céges rendezvény),de értésére adtam, hogy ez így nem fog működni köztünk.
Egyébként egy hónapja kilépett a cégtől, mert kiköltöztek külföldre. Azóta kicsit könnyebb így nekem is,hogy nem kell "magyarázkodnom" neki.
Háát,tömören ennyi a fejlemény!
Szia!
Hogy teltek a napok? Találkoztál vele? 🙂
Rendben van,megírom majd. De szerintem "elkerülős" találkozás lesz. Mivel nem vagyunk közvetlen munkatársak,így előtte sem nagyon beszéltünk egymással.
Csak a "kötelező" udvariaskodás volt. Tehát nagy drámára ne számíts! 😂
Köszönöm szépen,már lecsillapodtak bennem a "kedélyek". Így visszagondolva sem hiszem,hogy másképp alakulna a dolog.🤔
Háát igen,én sem hittem volna, hogy ez a vallomás ennyi hozzászólásra készteti az embereket. De,nincs mit tenni... Ez van.
Kellemes visszaolvasást.🙂
😀😀😀
Én 8 évig éltem egy olyan kapcsolatban, ahol soha nem volt semmi viszonzás. Soha! Még egy hátsimi se! Fiatal voltam és ő volt az első. Ha nem csalom meg, soha nem jövök rá, hogy máshogy is lehet. 😎
:DDDD
Kinyílik, csak a telóm valamit félre értett! Perverz dög, mint a gazdája!
Ohh! Hogyne tudnám! Egyszer nekem is volt egy üresjáratos cumim! A srác elégedett volt, de eszébe nem jutott viszonozni! Ment is a levesbe!
Tanulság , ha szépen dalol a kis virágomnak, kinyilallik a szirma, akkor én is vidáman énekelek mikrofonba!
Semmi sincs ingyen! :DDD
Na, ezt majd megjegyzem magamnak. 😂😂
De, hogy poénosra vegyem a figurát,akkor, és ott nem volt lehetőség levetkőzni. Bár, azért tehetett volna arról, hogy ne maradjak "parlagon"...😂😂