Nem tudtok egy jó és olcsó ügyvédet aki mobilizálható? (beszélgetés)
Szia Bogyobaba!
Küld el légyszi ennek a korrekt ügyvédnek az elérhetöségét
Köszi marika
Nekem is annyit kért+ a taxiköltség.
Fene bánja csak érjen rá.
Kicsi lakás adásvételéhez kellene,nyilván a kiszállással drágább.
Utóbbi ötlet lehet nem is olyan rossz,de 2 nap késésben vagyok a hétvége miatt is már eleve.
Tényleg nem kivételek, viszont mobilizálhatóak.
Jönnek, meg mennek, és intézkednek.
Egyébként minden ügyvéd mobilizálható, csak meg kell fizetni!
Ismeretségi körödben nincs valaki, akinek van ilyen irányú érdekeltsége?
Szia!
Nézd, ha lehetek őszinte... nem tudom milyen ügyről van szó, de ha nagyon problémás (gondolom az, ha jó ügyvéd kell), akkor a jó és olcsó már összeférhetetlen, ha pedig azt kívánod, hogy kiszálljon, akkor valószínűleg úgy fogja értelmezni, mint egy szolgáltatást, amit ugyebár ki kell fizetni. Azokat a kritériumokat, amiket felállítottál max egy ismerős tudja kivitelezni. Ha neked nincs ilyen, akkor esetleg az ismerőseidtől kérdezz rá, hátha nekik akad, úgy még kaphatsz engedményt az árból. Itt egy idegen ismerősének (az ügyvédnek), Te idegen maradsz, és ugyanannyiba kerül, mintha ügyvédet keresnél az idősgondozó környékén. Bocs ha kicsit nyers voltam.
Ja, jó pénzért:)
Valljuk be egy ügyvéd elég drága manapság, és mindenki pénzből él, ez alól ők sem kivételek:(
Szia!
Hát, azt még megvárom, mit írnak neked, mert az nekem is elkelne. Nekem is van egy kis gondom, de pénzem nem sok hogy ügyvédet fogadjak, mert nekem túl drágák:(
További ajánlott fórumok:
- Ingatlan (családon belüli) átirásához keresek Budapesten olcsó ügyvédet. Tudtok valakit?
- Tudtok olyan ügyvédet aki egy nap alatt elkészít egy nyilatkozatot?
- Nyíregyházán jó ügyvédet keresek. Tudtok ajánlani?
- Marosvásárhelyiek vagy környékbeliek, tudtok-e ajánlani egy jó magyar ügyvédet?
- Tudtok ajánlani Debrecenben ingyenes ügyvédet aki hagyatéki ügyekben tud segíteni?
- Tudtok megbízható, gazdasági ügyekkel foglalkozó ügyvédet ajánlani Fejér megyében?