Nem tudom sajnálni a lányom apját (beszélgetés)
Persze, már rég mehettél volna, sajnálom!
Szerintem nem a gyámügyhöz kell menni vele, de tudásom ebben a témában kb. nulla.
Jó lenne, ha visszamenőleg megadnák nektek. Abból, ha ügyes vagy, ki tudnál törni a szegénységből (valami jó kis vállalkozással pl.). De nem akarlak hiú ábrándba kergetni, csak valami rémlik ezzel kapcsolatban, mintha visszamenőleg is lehetne kérni.
Mindenképp nézz utána!
Vagy ha gondolod, később segítek, csak most dolog van. :)
Szerintem teljesen mindegy, hogy a vagyok a másik gyerekre van iratva.
A tartás díjat a jövedelemből számítják.
Amennyiben börtönben van akkor azt megelőlegezi kormány neked, amit utána neki kell rendezni.
Nem foglalkoznék olyan személlyel aki kutyába sem veszi a gyerekét, ott rohadjon meg ahol van.
Mit szeretsz egy ilyen véglényben mint embert?
Tehát egyetlen forint gyerektartást sem fizetett eddig?
Mama után csak akkor örökölhet a gyerek, ha a szülő elhunyt.
Mert addig a szülőre (vagyis apukára) száll, én így tudom.
Valamint a "nője" a felesége is?
Mert jogilag az számít.
Én neki nem írnék, felesleges.
Ha bent van, akkor meg pláne.
Vannak ingyenes jogi tanácsadások, próbáld meg ott.
Szerintem felesleges velük egyezkedni.
Gyermekedet nagyon sajnálom.
Hasonlóan jártam, bár az én apám becsülettel dolgozta össze a vagyonát.
Bár ügyesen kizártak a milliókból, azért a törődés hiánya fáj máig is a legjobban.
További ajánlott fórumok:
- Kislányom féltékeny az uj páromra már nem tudom mit tegyek.Tanácsokat kérnék...
- 2, 5 éves lányom pár hete minden éjjel kb 2 oránként felébred és ordit dobálja magát, még megnyugtatni sem tudom mert ellök, mi lehet vele?
- Influenza elleni védőoltás:ti beadatjátok gyermekeiteknek? 1,5 éves a kislányom és nem tudom beadassam-e vagy sem?
- Nem tudom mit adjak a lányom lábára!!?
- Kétéves kislányom összekente magát tintával, és nem tudom lemosni róla rendesen.Mivel próbáálkozzam?
- 6éves lányom, ha izgul, új helyzetben, a köldökénél piszkálja a hasát. Tudom:napfonatcsakra, berögzült, hozott dolgok. Ezoterikus magyaráza?