6éves lányom, ha izgul, új helyzetben, a köldökénél piszkálja a hasát. Tudom:napfonatcsakra, berögzült, hozott dolgok. Ezoterikus magyaráza? (tudásbázis kérdés)
:DD Ez jóóóó!
Néha elfigyelgetem - csak úgy, oldalról - ahogy szaladgál a gyerekkel az ölében. Pedig már tud járni, igényli a sétát...
Halihó!!!!
A halálom, amikor a gyerkőcömnek pöszén és sejpítve beszél az anyósom. Nem szoktam szólni neki, mert ritkán jön. De ha közel lakna, biztosan megkérném, hogy neeeeeee!
Mindkét gyerkőchöz normális beszédmóddal szólok.
Hát nem hülle az a gyerek... Egy kicsi emberke!
na igen...nem biztos hogy jó szó volt az értelmes...
azt sem értem, miért kell egy gyereknek gügyögni? egy rakat ember van, aki ha gyerekhez szól, megváltozik a hangszíne...méééééééééééééééér???
isstenem mekkorát nevettem :D pöpizés, kispucu...
komolyan mondom, nem beszólok, nem szeretnék senkit megbántani...de biztos, hogy egy gyerek nem használhatja a fütyi szót? :D
miért kell mindent lefordítani "gyereknyelvre"? neki kell megtanulni magyarul, nem a felnőtteknek "gyereknyelven"...
bocs, de annyira megszúrta a szemem... tényleg bocsánat, ne sértődj meg...
Babrálásnak van ezoterikus magyarázata!!!
Na, ez engem is érdekelne!
Szóval tessék írni-írni-írni!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem