Nem tudom mit csináljak! (beszélgetés)
Köszönöm érdeklődésed.Most kedden elmentem,adott injekciót egy pár helyre,de szinte mininmálisan az volt a legfájdalmasabb.Aztán csiszolt vagy 30percen át,aztán kihúzta végre a "méregfogam."Vett egy csomó mintát is.Semmi nem fájt és azóta se fáj semmi.
Szerdán kaptam műanyag fogakat a régiek helyére,hogy addig tudjak emberek közé menni.Ez most elég fura,nehéz megszokni,de az az egy vígasztal,hogy csak egyszer kell majd leszedni,mikor felteszi a porcelánt.
Ennyi.Nagyon jó hogy kihúzta(kikönyörögtem hogy elhozhassam :))és valami iszonyat ronda ahogy kinéz és tiszta undi volt belül az ami elvolt szürkülve.De már nem mérgez tovább!
Imádom a dokim!Megérte várni rá!
Felvették a telót!Végre!! :D
Holnap megyek 12re.
Valószínű akkor már nem leszek ilyen boldog mikor a számban lesz,de..........egye fene!
Segítsetek légyszi a dilemmám végére jutni.
Imádom a fogdokim,nem szeretnék más keze alá kerülni.
Decemberben nyitva hagyta a felső 1-es fogam(7éve szenvedek vele,már gyökérkezelt és mútött)hogy majd jan.7.-én kihúzza és csináltatok egy 3as hidat.De a dokim eltünt(valószínű beteg)én meg szenvedek a fájdalommal,eszem a cataflan-t,de lassan nem ér semmit.Nem maradhat már így nyitva,így is túl sok ideje van már így.
Mit csináljak ha én csak benne bízom??
De nem tudok már várni...
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom és nem tudom mit csináljak?
- Nem tudom, hogy mit csináljak..légyszíves segítsetek, adjatok tanácsot..
- Nagyon hullik a hajam, nem tudom mit csináljak!
- Nem tudok jól lovagolni a barátomon. Valami tanács, hogy mit tegyek mit csináljak máshogy? Nem tudom elengedni sem magam...
- Találtam egy kis verebet, de nem tudom, hogy mit csináljak vele?
- Nem tudom mit csináljak...