Nem tudom, meddig mehet ez így tovább.. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem tudom meddig mehet ez így tovább..
Az „ítélkezés” vádja (legalábbis) ezen a honlapon régen elcsépelt, ócska duma. :D
Egyikünk sem állítja, hogy nem botlott meg soha, nem vétett hibát. De kiteregetni a szennyest!
Plusz megfejelni azzal, hogy a másokat megosztott gondom véleménye nem is érdekel???. (xxx)
A gerinces ember vállalja, amit leír. Akkor is, ha nem a szája íze szerinti válaszokat kap. Szerintem.
Ez is, az is megeshet. Mondjuk én poénból sem tüntetném fel magam ilyen színben.
Viszont, ha ez valódi problémája, nagy a gond, hiszen, akkor ez számára teljesen egyértelmű, hogy egy nő, anya erre a szintre süllyedjen.
:)
Móricka megkérdezi az apját... Apu miért van az , hogy én fekete vagyok, és minden családtagom fehér?
Apu: Csitt kisfiam, ne feszegesd!...amilyen buli akkor volt, örülj, hogy nem vagy kutya.:)))
Egyszer olvastam végig, valószínű 2 x kellett volna, mert nem nagyon értem.
Én egy butuska nőt vélek kirajzolódni, aki nem igazán tudja az érzéseit, a problémáit a helyén kezelni. Kiteszi a fotóját, így a férjét, a gyerekét (IS) kitéve az ismerősök, pedagógusok, osztálytársak, azok szülei szabad prédájává. Hátha a gyerek is sérül, még ennél is jobban, mert rajta röhögnek, élezik a nyelvüket, milyen az anyja. Pocsolyára issza magát, azt se tudja mi folyik körülötte,közben magyarázza a hülyeségét, mit és miért kellett neki tenni.
Nem jók anyósék sem, MERT BEFOGADTÁK. Két felelőtlen ember, akiről olvastam, akiknek nincs annyi eszük, hogy amennyiben így nem felel meg nekik ez a helyzet, külön-külön kellene menni. Persze, ha értelmes átbeszélgetett órák, napok után, nem tudnak közös elhatározásra jutni. Persze könnyebb, a másikra hárítani, mint FELNŐTTKÉNT a gyermekekért felelősséget vállalva lépni erre, vagy arra.
Ha a régi pasinak bejönnél, akkor a 70 km nem lenne akadály, még a 700 sem, vagy több ezer km.
Ócska indokokat beveszel. Ha meg annyi pénze sincs, hogy egy lakást tudjon fizetni, őszintén a továbbiakban, ugyan mit vársz tőle??? Éppolyan 2 lúzer áll majd össze, amilyen szerencsétlen mindent elvesztő pár vagytok a férjeddel, ahol a pénz állítólag a kapcsolatok rovására ment. csak NE FELEDD, nem csupán rólad van szó, hanem a GYERMEKETEKRŐL is. Milyen anya vagy te, megemlíted van egy gyereked, de lecarod, benne milyen nyomot hagy a hülyeségetek, az ivásod???? milyen anya, nő az, aki annyit iszik, hogy fogalma sincs mit tesz???
Végül is nem kár érte.
Talán jobb a lelkének, ha nem olvassa a véleményünket.
Az a baj, hogy túl fiatalon találkoztatok. Ezeket a hibákat 20 éves korod körül kellet volna elkövetni, még a gyerek előtt. Akkor lennének élményeid, amiből most táplálkozhatnál, és jókat röhögnél a gyerekes viselkedéseden, és botlásaidon, és nosztalgiával gondolhatnál a múltbéli hibáidra. Most már késő, tönkretesztek mindenkit, főleg a gyereketeket. Még ti magatok is gyerekek vagytok, nem tudtok felelős szülő módjára viselkedni, nem fejlődött ki a személyiségetek. Saját magatokban kell rendbe tenni a dolgokat. A kalanozások kora lejárt, amikor gyereket szültél, ezt tudomásul kell venni.
Szép csendben el kell válni, a lehető legkevesebbet ártva a gyereknek, aztán, ha ő kirepült, esetleg csaponghatsz, ha ez kimaradt az életedből. Addig csak ártasz vele mindenkinek.
Mellesleg az új pasi is egy lúzer. Mi az, hogy olyan lakásba költözik, ami 70 km-re van tőled, és nem kell érte fizetni. Ergo: nem kellesz neki. Sóher is, minden a gyerekedre költött forintból balhét fog csinálni. Felejtsd el őt, nem ő az igazi.
További ajánlott fórumok:
- Ez így nem mehet tovább! Fogyózunk együtt?
- Ez így nem mehet tovább..
- Egészségügyben dolgozóktól kérdeznék. Mennyit keres egy ápolónő és hol tudom továbbképezni magam?
- Nem tudom további tolerálni a férjem italozását. Ha megyünk...
- Hogy tudom úgy beállítani a freemailt, hogy maradjon egy példány a beérkezett levelekből és továbbítson is egyet a másik e-mail címemre?
- S.O.S. - Honnan tudom, hogy a tésztám megkelt, és már nem fog tovább "nőni", elkezdhetem nyújtani?