Nem tudom, hogy húsvétra mit vegyek fel. Van ennek még... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Te tudod hogy hova mész és hogy hozzátok kik jönnek. Igazodj hozzájuk.
Elég gáz ha vendégek hozzátok "kiöltözve" érkeznek te meg egy melegítőben fogadod és fordítva.
A "kiöltözés" is kinek mi, én pl szeretek "dögös" lenni idegenben is, itthon is, de még sportszerkóban is. Maci naci nem az én világom.
Ha hozzánk jönnek, akkor mint írtam, én az otthoni szokásos cuccaimat veszem fel, de nem a kihypózott melegítőmet, hanem egy jobbat;)
Ha meg megyünk, akkor olyat veszek fel, amilyet akkor szoktam, ha kimegyek a lakásból, pl. dolgozni.
Sosem szoktam úm. kiöltözni, azaz húsvét miatt nem veszek fel kiskosztümöt sem és koktélruhát sem, stb.
Lényegében várok is vendégeket,meg én is megyek a rokonokhoz.
Csak azért kérdeztem,mert van a családban olyan,aki eléggé konzervatív felfogású az ilyen alkalmakkor.
Remélem ettől nagyobb gondod sosem lesz!
A helyedben kényelmesre törekednék. :)
Hozzánk jönnek, de csak az otthoni szokásos cuccomat veszem fel.
Ha elmegyünk itthonról, akkor sem öltözünk ki. Farmer+felső+dzseki.
Vársz vendégeket vagy Te mégy vendégségbe?
Szerintem, ami csinos és kényelmes és már kész is.
Ha segít, mi anyukámékhoz megyünk majd ebédre, egy farmer, egy csinosabb pulcsi, ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom, hogy mit vegyek fel a keresztelőre. Nem vagyok...
- Milyen fényképezőgépet vegyek, amivel akár Mallorca látványosságait is meg tudom örökíteni?
- Nem tudom mit vegyek a barátomnak, ami nem drága és nem túl nagy?
- Hogyan ne vegyek tudomást valakiről, aki fontos nekem?
- Milyen ruhák voltak a 80-as években? Diáknapon ez lesz a témánk és még nem tudom mit vegyek fel!:(
- Bp-en hol tudom megméretni az antioxidáns szintemet és mennyibe kerül? Milyen antioxidáns szint emelőt vegyek?