Hogyan ne vegyek tudomást valakiről, aki fontos nekem? (tudásbázis)
Ha a közömbösség nem megy, akkor legyél rá inkább dühös. (az is jobb, mint a szenvedés)
Mit képzel magáról az a fazon? Még ő viselkedik ilyen durván/bunkón/lekezelően stb.? És érdemes tényeg egy ilyen alak miatt szenvedni? Na húzzon a francba, és tudod kit hitegessen...
Ha meg kivirulsz, majd csak leshet, hogy milyen csajt veszített.
Szerintem ha ebben az állapotban pasizni kezd, az egyrészt nem fog menni, másrészt olyanokat fog összeszedni, akiket nem kéne.
Arra kéne rájönnöd, hogy méltatlan pasi után vágyakozni nem érdemes. Tudod, amelyik szekér nem vesz fel... légy önmagadban erős, klassz nő, akkor megtalálod a méltót. Kívánom, hogy így legyen.
Túl a marháskodáson. :-)
Amikor azt írtam, hogy állj meg nekem, nem gondondoltam, hogy ennyire magad alatt vagy.
Azt viszont fenntartom, hogy az egyetlen megoldás a továbblépés. És ezt nagyon komolyan gondolom!!!!
Légy felnőtt, és ne hidd el, hogy szeret!!!!
Bárhogy is fáj, lásdd be hogy ez nem igaz. Minden embernek hízelgő, ha valaki reménytelenül szerelmes bele. Javítja az önképét.
Aki viszont ezzel visszaél, az már jellemhiba!!!
Ezen gondolkozz el, de alaposan! Én pasi vagyok, és valamit egészen biztosan mondhatok neked. Ha egy év után visszamegyek a volt barátnőmhöz, akkor őt szeretem.
Őt, Őt, Őt és senki mást.
Bármilyen szépet álmodsz, egyszer fel kell ébredned!
Lehet, hogy fáj amit írtam, de legalább őszinte.
Állj meg minden pasinak!
Elsőként nekem. :-)
Neked kell megertetned, hgy nincs tovabb es persze pasizz be, aztan pedig allj neki ellen! Mivel latni fogja rajtad a ragyogast, kivirulsz, stb.na ,akkor rogton kellenel, szval nem ez a neheze, hanem az lesz az!
Csak ugyesen ;)
További ajánlott fórumok:
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Facebook-van értelme valakiről jelentést küldeni?
- Kerültél már kellemetlen szituációba, mert azt gondoltad valakiről, hogy állapotos?
- Milyen vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy 100%-an megállapítsák valakiről, hogy rákos?
- Ha kiderül valakiről, hogy talán beteg, hogyan tudnék rajta segíteni lekileg? (már "temeti" magát)
- Milyen könnyű és ami fontos meleg paplant vegyek?