Nem tudom elviselni, hogy már nem vesznek nemhogy ember, de nőszámba sem. (beszélgetés)
Ha genetikáról beszélünk :Michelle Pfeiffer.
Gyönyörű még mindig .
Na de hol dugja bele az orrába? Mihez csatlakoztatja?
Nem semmi!
Mondjuk csak az idegborzolásként érdekelne, hogy mi az és, hogy csinálja.
Nekem nagyítani kellene az orromat...
És ismer…😀
Az orrom igen, kicsit nagy. Apámé! Egyébként van egy tuti módszer rá. Oral B. 🤣
Röhögni fogsz - mert egy kis genyó vagy 😝, de ha rendszeresen és kitartóan csinálod Csilla gyakorlatait, valamennyit változhat. A csontokat nem fogja átformálni, de ebben a videóban arra mutat gyakorlatot, hogy a pangó nyirokfolyadéktól ne legyen váljon vaskosabbá az orr:
Szóval gyakoroljál szépen, szorgalmasan 😀
Az a 70 éves most is kenterbe veri az ötvenesek egy részét is. De még mindig ne érted a lényeget. Nem a szépség a fontos, hanem az érzelemvilág, ami kisugárzik.
Nem tudom kinek a mondása, de nagyon tetszik: 50 év felett mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel.
Ez esetleg a helyzet egyszerűbb mint gondoltam. Rengeteg módja van a stressz kezelésének. Egyik sem egy sétagalopp, de rajtad múlik. Ha valóban a stressz okozza, meg tudod állítani.
Kezdhetnéd azzal, hogy a neten keresel, feltérképezed a lehetőségeket, és abban mélyedsz el, ami érdekelhet. A legtöbbért még fizetned sem kell.
Húúúúú, nem rég az FB-n láttam egy videót, ahol keleti lányok lebontották magukról a preparálást, amitől olyan kislányos a kinézetük.
Az álluk két oldalára valami folpackszerű cucc volt szorosan felragasztva, illetve az arcuk különböző részén szintén. Ami nagyon érdekes volt, hogy az orrukból is kihúztak valami fehérszínű madzagszerű valamit. Nem jöttem rá, hogy az mi, bár a többi kellékre sem.
Tehát, miután kicsomagolták magukat, eltűnt a vékony háromszög álluk és a többi is, és mind egy-egy tepsiképű lány volt....
Próbáltam megtalálni a videót, de sajnos nem találtam...
Érdekes volt...
Szerintem is szinte biztos, hogy a panaszai a viselkedésével függenek össze, emögött viszont simán elképzelhető valamilyen betegség, testi és/vagy lelki.
Akármi is a helyzet, ezt fórumozás keretében nemigen lehet érdemben "kezelni".
Ezt már én is ajánlottam.
Nem kell profinak lenni hozzá,csak lenyugtatni az idegrendszert.
Séta ebben a szép időben ,ha nincs is kedve ,majd megjön idővel.
Nem tudom mennyire súlyos a helyzet /ha igen /jó lenne egy mindenre kiterjedő vizsgálat a FI-nek.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudjam elviselni egy hóbortos anyós szeszélyeit?
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Hogyan lehet elviselni a magányt?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?