Nem tudok választani két férfi közül? (beszélgetős fórum)
Akkor ket pasival talalkozgatsz, akikkel rogton ossze is cuccolnal, kozben egy harmadik izmosrol fantazalsz, aki kerulget, es egy elkepzelt lefety bajnokrol elmelkedsz?
Skippelni kell mind a ket lovagot, aki udovarol.
Akiről írtál múltkor (kerülgetős). Ha már felhozták, érdekelt volna.
Vagy akikről itt írsz, már újabb férfiak?
Kivel kapcsolatban? Ki beszél itt az izmos pasiról? Egy-két kötekedő válaszoló hozta csak fel….
Ezúton kérnék mindenkit, hogy csak arra a kérdésre válaszoljon, amit most feltettem. Ha arra nem tud, akkor ne írjon, köszi!
Akkor fejezd már be lécci a mondatot, hogy mi izgat vele kapcsolatban!
Milyen lehet vele...állatkertbe menni vagy főzni? Csak, hogy értsük mire gondoltál.
Igazad van.
Kicsit elgondolkodtam: azt jelenti, hogy Laci sokat jár edzésre. Asszociáció csak smonca. Ja, nem is írtál ágyat vele kapcsolatban, káprázott a szemem. Én kérek elnézést 🤣
Csak gondoltam, légy következetes
..."Sosem voltak az izmos pasik az eseteim, de most kerülget egy és valahogy izgat, milyen lehet vele…."
Kedves Gixer!
Fiatal pasi koromban volt egy időszak mikor két barátnőm volt egy közös baráti társaságból.
A két lány előtte is barátnő volt, ketten laktak egy albérletben.
Előbb az egyik, majd a másik is hozzám költözött, nagyon jól el voltunk hármasban.
rengeteget nevettünk, mindkettővel jól éreztem magam, így trióban.
Ez nem szerelem volt, inkább haverság.
Pár hónapig tartott, (5-6 hónap) én semmi rossz szájízzel nem gondolok erre az időre.
Fiatalok voltunk.
De a döntésedben sajnos nem tudok segíteni.
Volt csók,,ugyebár,,
Egyformán is csókolnak?
Valamelyik csak jobban megmoccantott.
Ó, hidd el, szó nincs itt merengésről….
Javaslom te is próbálj ismerkedni, hátha máshol is tudod kamatoztatni az energiáidat.:)
"Szex nincs egyikkel sem, de csók volt mindkettővel. Járni nem járok semelyikükkel, próbálok dönteni."
Ugye ez vicc? 32 évesen? Ez most sokkolt. A pasik nem únják? Gondolom van hol leengedniük(kiengedni) a gőzt? Veled meg jó sétálni..
Vigyázz, mert ha valamelyik mellett döntesz, az addigra nem vállal.
Én szóltam
Az a baj, hogy nem is tudod, mit akarsz.
Ne szédítsd őket.
Okés!
Ha úgy Bóogabb leszel, mindenjót!
További ajánlott fórumok:
- 2 férfi közül választani
- 3 férfi közül kellene választanom....
- Tudtok olyan jóslást, módszert, ami segít két férfi közül választani?
- Miért van az, ha egy férfinak két nő közül kell választania...
- Két férfi között miért nem tudok választani?
- Ti milyen vitamint adtok az ovis és iskolás gyerekeiteknek? Egyszerűen nem tudok választani a sok közül. Van ami nagyon bevált valakinek?