Miért van az, ha egy férfinak két nő közül kell választania... (beszélgetés)
Nem tudom, valakinek jól sül el, valakinek nem! Például én azt mondom, jobban nem is jöhettünk volna ki belőle!!!! Viszont láttam már az ellenkezőjét is!
A barátnőm, szereti még, de az utóbbi időben olyanok derültek ki a srácról, hogy inkább úgy döntött, hogy az eszére hallgat :).
csak bólogatok!!!! Néhány része ismerős a sztoridnak!!!!!
Nem is lehet normális választ adni, barátnőmmel 3 éve ezen agyalunk (az ő párja is elment, maradt is), nem jutunk nevezőre!!!!!
Én egyszerűen nem értem!!!!!!
Változni jó dolog,ha te érzed ,hogy változnod kell.
De ha azért változol ,hogy másnak jobban megfelelj,az nem jó.
Azt hívják mártíromságnak és ha még sem jön össze,pontosan ezeket a dolgokat szokták a másik fejéhez vagdosni,mintha Ő tehetne róla,hogy te magadra erőszakoltál olyan dolgokat,amiket úgy éreztél muszály,hogy a kapcsolat fenn maradjon.
Rossz döntés nincs,ha tanúlt belőle:))
Akkor mi a gond?Hisz minden rendben van ,nem?
Megcsalt - nem szakításban voltunk, mikor összejött a másikkal (ezen mindig jót nevetek).
Elment - igen, még mielőtt megcsalt volna
Visszafogadtam - igen!
Miért szerinted nem volt rossz a döntése???? A nőnek mellette még volt más szeretője is!!!!!
:)))Persze.Csak te tudod mi történt az életedben és aszerint reagáltál és nem általánosan,így sajnos fogalmam sincs miről beszélsz,csak találgatni tudok.
Megcsalt?Elment?Aztán te visszafogadtad?
Szóval nem téged választott,aztán rájött ,hogy rossz volt a döntése?:))
Ezt nem mondta senki.
Én a témához szólok hozzá.
Az első pasimat kiraktam, összejött egy másik nővel, stb.-stb. Nem kapálóztam utána, váltottam, mert úgy láttam semmi érteleme!
A mostani, akiről beszélek úgy ment el tőlem, hogy sírt-zokogot, (nem is értem miért ment el) a fél év alatt, szinte minden héten 4szer nálam volt, ha valami baj volt, egy telefon jött segíteni!
Miért ne próbálhattam volna meg, vissza szerezni???????
Nőből vagyok és tudom,hogy ragaszkodni egy olyan emberért sosem szabad,aki nem szeret.
Ideig óráig talán mehet a dolog,de csak fájdalommal és csalódásokkal jár az egész.szóval jobb szakítani.
Márpedig a nők igenis meg vannak áldva egy 6.érzékkel,és igenis érzik,amikor nem úgy szeretik őket ,ahogy vannak.
És itt jön a képbe,az a sok változás,amit képesek elkövetni azért ,hogy a férfi velük maradjon.
Ez a legrosszabb döntés a világon:))
NEEEEEEM:))))))
Mindíg azt kell adnod,aki vagy.
Te is választassz ,a partnereid is választanak.
Te csak azt tudod eldönteni kit választanál,akár egy életre is,de ha a pasi nem így gondolja,akkor vége a dalnak.
Nem tehetsz ellene semmit.
Mégcsak fel sem róhatod neki ,hogy nem téged választott.Egyszerűen vége és kész.
Jöhet egy újabb felvonás mindaddig ,amíg olyan kapcsolatban nem lesz részed,ahogy te Őt és Ő téged választ majd.
Ez az élet:)))
azt értem, amit leírsz, meg igazad is van! Én is ezt csináltam, elmagyaráztam neki miért nem lesz jó!!!! Most mondhatnám, hogy ÉN MEGMONDTAM, de nem teszem!!!!!
Amit nem értek, hogy tudod, ilyen félvállról leírni, belenyugvón, hogy márpedig ez így van!!! Nőböl vagy te is, nem hiszem, hogy neked nem fájna, ha ez történne, és megtudnád magad nyugtatni, ezzel a szöveggel!
További ajánlott fórumok:
- 2 férfi közül választani
- 3 férfi közül kellene választanom....
- Ha ezek a nevek közül kellene csak választanod, melyik név állna legközelebb hozzád és miért?
- Ti melyik lakást választanátok a kettő közül?
- Két pasi közül kellene választanom. De melyiket...?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)