Nem tudok aludni (beszélgetős fórum)
Ma láttam ezt a fórumot, s pár napja olvastam az alábbi módszerről. Próbáljátok meg...Én nem tudok véleményt mondani, mert jó alvó vagyok... talán segít s jobb mint altatóval aludni.
Na, én ezért köszöntem el, és mentem aludni, mert nem akartam belebonyolódni már késő éjjel a dologba, és azt bizonygatni Zsunak, hogy ez igy nem élet már most sem, és ne akarjon még 20 évig igy élni, főleg még egy gyereket vállalni ebben a helyzetben.
Viszont most sincs időm ezt kifejteni, mert mennem kell dolgozni, esetleg este felé vissza jövök.
Én úgy látom, elutasítja a tanácsokat, bármit is mond az ember, természetesen jóindulattal, tapasztalattal a háta mögött.
Mindenesetre én azt mondom, változtatni kell! Most! Sziasztok!
Mért vagy "szinte bezárva"? Nem mentek sehova?
Játszótér, más gyerekek, barátkozás kisgyerekes anyukákkal? Séta, kirándulgatás?
Uhh. Most látom, hogy 30 körüli vagy és pici a kislány.
S így főleg nem értem. Ha a pároddal nem bírtok kijönni, akkor jobb szétmenni. 50 évesen is lehet új életet kezdeni, nem hogy 30 évesen... Most még kicsi a lány, a válás se lenne akkora törés neki, mint később. És senki sem mondta, hogy ha elválnál, egyedül kellene felnevelned, lehet nevelőapukát is keresni neki és az is egy család úgy...
Persze ezzel nem a válásra biztatlak, de ha valami tényleg nem működik, akkor nem kell még vagy 20 évig erőltetni.
Vagy ha annyira ezt a családot akarod összetartani, akkor meg tenni kell érte. Pl. toleránsabbnak, kedvesebbnek lenni, barátságos hangnemben beszélni a problémákról, stb. Ha te is felhúzod minden apróságra az orrod, akkor csak kínozzátok egymást.
Szóval tiéd a döntés, hogyan s merre.
Én se tudok aludni, vissza felkeltem az ágyból... :S
Úgyhogy jöttem és bele is dumálok a témába. :D
Elárulom, hogy attól, hogy nincs hangos veszekedés meg tányérdobálás a lányod nagyon is érzi, hogy baj van. Akárhány éves is, még a kisgyerekek is megérzik a feszültséget a szülők között és nagyon rossz nekik.
Az sem öreg még! Csak most látod úgy.
És addig még annyi minden történhet veled.
rengeteg minden! :)
Erre muszáj válaszolnom!
Most hány éves vagy? 20 év múlva öreg leszel?? na ne mááá..
Én 19 évesen mentem férjhez, 20 évig éltünk együtt és ezután, tehát 20 év után váltunk el. Most 44 éves vagyok és egyáltalán nem vagyok öreg!!! Sőt!
30 éves pasik akarnak velem lenni.
Na, csak azért mondom, hogy ne legyél annyira elkeseredve, 40 évesen is van még élet. Sőt! :)
További ajánlott fórumok:
- Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Nem tudok zajban aludni
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Nem tudok aludni, unatkozok
- Hogy oldjam meg? Macskáktól nem tudok aludni, de ha kizárom őket, kaparják az ajtót és a kutya rosszul van, mert nincs levegő.
- Mitől van az, hogy ha éjjel partyzunk, iszok, másnap nem tudok aludni, mert úgy érzem, hogy meg akar állni a szívem?