Nem tartok semmilyen húsvéti szokást, se húsmentes péntek,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Már "hiányoltam" a többi utálkozás után. Csodálkoztam volna, ha nem születik meg ez a hozzászólás valaki - akinek nem tetszik, hogy egy másik felnőtt ember saját életének folyásába neki semmilyen beleszólása nincs- tollából.
Fórumindító, felnőtt ember vagy és a saját életedben olyan szokást tartasz, ami neked tetszik, komfortos, amíg azzal mások életét nem zavarod. Senkinek semmi köze hozzá, ez ennyire egyszerű.
Én szeretek tojás festeni, mert a lehelletnyi kreativitásom ilyenkor urat tör.
Szeretem azt is, mikor a gyerekek (egy saját +2 tesómé) tojasvadászatot tartanak. S ami a lényeg, ők igénylik a dogot.
Az egyházi része hidegen hagy.
Minden húsvétkor a kertben tojáskeresési verseny indul, ki lesz a győztes, a fiam vagy a macska. ( eddig kb döntetlen az eredmény )
A környéken nem divat vagy szokás, olvastam vagy tv-ben láttam és bevezettük mi is, A húsvét legjobb része, elrejtek vagy 20 szines tojást, nyulat ill ami van, és lehet keresni,. Egyszerre kivonulnak és indul a verseny. Alig várjuk már.
Más szokásunk nincs, ameddig köt
ásunk nincs, ameddig kötelező volt, elmentünk a templomba, de miután lekonfirmált, már nem,
Nem utálkozott.
Mindössze annyit írt, hogy nem tartja a húsvéti szokásokat.
Olyan házban laktunk, 3 család élt benne. Az utcafronton kettő, külön-külön kapubejárattal, mi az udvar felőli részt hosszában.
Jött húsvétkor a "vándorhegedűs" (elhúzni a nótánkat!), mondtuk neki köszönjük nem kérjük.
Kiment, aztán bejött a másik kapun is, csak valahogy nem igazán tudta hirtelen, hova is került. Mondja: mintha már jártam volna ebben a házban. :))
Hol írtam, hogy nem szeretem a húsvétot?
Hol írtam, hogy nekem semmi sem jó?
Nekem nagyon jó! Én egy
És szeretem a húsvétot is!
Csak épp nem tartom a szokásait.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!