Nem nagy dolog, de sajnos megtörtént :( (beszélgetés)
Szia!
Voltam ilyen szituba...na nem mint "elkötelezett".. de komoly kapcsolata volt neki, nekem is ...(vele házasodott)
Na a lényeg annyi volt, lett, hogy !mindketten elfelejtettük! ... azóta is nagyon jó barátok vagyunk!... Ő házas 2 picurka gyerkőccel!...Ennyi! Nem kell lelkizni..ha megtörtént akkor megtörtént! Esetleg ha nagyon nyomaszt a lelki,.. beszéld meg a pároddal.. de figyelj arra hogy milyen a hangulata(lelki, fizikai),környezeti körülményekre, időre(itt azt értem hogy az eset után mennyi idő telt el!), És beszélj az illetővel(akivel elcsábultatok ital hatására hogy mit érzel!....
Ha olyan állapotban voltatok, mint ahogy írod, lehet hogy elfelejtődött részéről az egész.
Én életemben egyszer rúgtam be társaságban, üvegest játszottunk, de szerintem a többiek is elfelejtették, 20 év alatt nem hozta fel egyik résztvevő sem, amikor találkoztunk.
" Az első pohár az egészségé, a második a jókedvé, a harmadik a bánaté, a negyedik a gyalázaté."
Az alkohol oldja a gátlásokat. Nem tudtad ? De ha csak az esetleges lebukás a problémád, miközben házas vagy, nekem ez a nagyobb baj.
Tudtam mit csinálok, de nem csináltam volna józanul.
Arra viszont nem emlékszem hogy kezdődött, mert nekem ilyen szándékom nem volt. Szerintem neki sem. Egyszerűen megtörtént.
Vagy az, jogos. Most már csak azon imádkozzon ne legyen “jóakaró” a buliban aki szól a párjának🤣
Végülis a vallomás író azt mondja nem nagy dolog ami történt🤔lehet náluk ez belefér…
Hát nem vagyok egy mai csirke, de még sosem sikerült annyit innom, hogy olyannal csókolozzam, akivel józanul eszembe sem jutott.
Ahogy mondják, őszintére ittad magad :D
Adott egy társaság. Évek óta összejárunk. Szombaton buliztunk. Ritkán iszom, de most sikerült többet inni mint terveztem. Én házas. Akiről szó van elvált, de időnként van valakije. A buli egy pontján arra eszméltem csókolózunk. Minden előzmény nélkül. Soha nem volt köztünk semmi. Még egy félreérthető mosoly sem. Ciki a helyzet, mert nem tudom ki láthatta, és eléggé szégyellem is magam. Fura lesz majd józanul találkozni vele is. Szerintem neki is.
Nem várok semmit itt a fórumban. Lehet szidni. Csak kiírtam magamból.
További ajánlott fórumok:
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Poénos dolog.. ami megtörtént veled...
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- 4 éves kislányommal sajnos sokszor nagyon türelmetle vagyok, kiabálok vele
- A mennyasszonyom nagyon szeretne egy kis fehér kutyát ami pici marad, de sajnos nincs erre (keretünk)!