Nem működik a freemail? Nem töltődik be... csak nálam vagy másnál se? (tudásbázis)
Meg szeretném tudni, hogy milyen email címre írtál Nekik.
Köszönöm szépen.
A bejelentkező ablak mellett van, hogy gépház, ott tudsz írni neki, én is ott írtam.
Nekem 2 fiókom van és az egyiknél semmi hiba nem volt, most oda is átirányítattam a leveleket.
Egy ismim mondta, hogy a beállításoknál lehet olyat kérni .
Sziasztok, szép napot.
tegnap este későn jöttem fel akkor is és most is megnyitotta a kuka kivételével az összes mappát, de a kukát még most sem.
eandi.....nekem máshol sem működött.
Köszi, megtettem és már válaszolták a következőt: Kedves Ügyfelünk!
Üzenetét megkaptuk. Amennyiben a jelzett probléma külön beavatkozást vagy plusz információt igényel, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
A rendszer működésével kapcsolatos kérdések többségére a súgóban is megtalálhatja a választ, ezért kérjük, hogy először a súgóban próbáljon meg tájékozódni a lehetőségekről. A súgó a help.freemail.hu címen érhető el.
nálam is sokat rosszalkodik :(
...de nem érint nagyon...
János, nálam is az egyik fiók, de pont az ahol a fontos leveleimet bonyolítom az nem.
Olyan problémám már volt, hogy adatbázis hiba miatt egyáltalán nem lehetett belépni, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy szinte minden második mappát nyit csak meg.
Nem találok sehol olyat ahol az üzemeltetőnek lehetne írni ez miatt levelet.
Erre szerettem volna segítséget kérni, kapni itt, hátha valaki "okosabb" . :DD
Szerinted hova lehetne jelezni??
Tele a bugyrom vele!!
Fontos leveleket vártam, valószínű meg is érkeztek, de nem tudom megnézni!
Ha valakinek ötlete van kérem írja ide!!
Köszi
A freemail nem töltbe este vagy csak nálam van ez
amúgy szerintetek melyik a legjobb e-mailos rendszer / mit ajánlotok firefoxhoz :)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem működik a freemail?
- Nálam miért nem úgy működik mint másnál?
- Bejelölöm kedvencként és jelküldés másnál sem működik, vagy csak nálam nem?
- Napok óta nem működik a freemail-em, mit kell tennem, hogy újra jó legyen?
- Mtv videótár tegnap este óta nem működik. Másnál mi a tapasztalat?
- Miért nem úgy működik mint másnál?