Nem mentem orvoshoz neurológiai és szorongásos/pánikos... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez nem fog csak úgy elmúlni. Ha nem teszel ellene, akkor csak elmélyülni fog.
Ha úgy látod, hogy az orvos, a gyógyszer nem segít, akkor magad kell, hogy felvedd a harcot - ha javulni szeretnél.
Meg kell tanulnod az érzéseiden uralkodni, tudatosan kell a gondolataidat irányítani. Figyeld magad, a gondolataid, az érzéseidet és próbáld megtalálni azt az egyensúlyt, amikor már a szorongás/pánik nincs jelen.
A javaslatok valóban használhatnak. A meditáció nagyon jó eredményeket hozhat.
És ugyanott Újhelyi Szabó Zoárd remek videója is, ahol ételeket, vitaminokat ajánl célirányosan.
Nem elég várni.
A youtube-on elég jó anyagokat találsz, meditáció, ilyesmi. Nekem a meditáció nagyon sokat segített, illetve érdemes utánanézni az Ashwagandhának, a Noninak és jó lehet a Valeriána is, de van még pár gyógynövényes bogyó, amit érdemes kipróbálni. Sokat segíthet, ha van egy jó barátnő, ismerős, akinek kiöntheted a lelked, ki tudod panaszkodni Magad.
Ha úgy érzed, akár rámírhatsz privátban.
Mielőbbi jobbulást!
Nem akarnak elmúlni a tünetek. Egyelőre!
Csicsi25 hozzászólásával teljesen egyetértek.
Ezért is biztatlak arra, hogy te magad szüntesd meg a lelki bajokat, hiszen valójában te hoztad őket létre is.
Befelé fordulva, türelmesen, és nagyon pozitívan hozzáállva visszaáll a lelki egyensúly.
A betegségtudatodat, ha esetleg felbukkan, akkor kukába vele, mert az csak megnehezíti a folyamatot.
Jól leszel, napról napra jobban!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Betegség fóbia, Szorongás, Pánik? S.O.S
- A szorongást vagy "emberiszonyt" hogy tudtátok leküzdeni?
- Idegen kutya harapott meg, nem mentem orvoshoz...
- Hasmenéssel, hányással, lázzal mentem el orvoshoz, meghallgatott, azt mondta hörghurutom van. Prixoter 500-at írt fel. Szedett ilyet valaki?