Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem mentem orvoshoz neurológiai és szorongásos/pánikos... fórum

Nem mentem orvoshoz neurológiai és szorongásos/pánikos... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 14:09

Ez nem fog csak úgy elmúlni. Ha nem teszel ellene, akkor csak elmélyülni fog.

Ha úgy látod, hogy az orvos, a gyógyszer nem segít, akkor magad kell, hogy felvedd a harcot - ha javulni szeretnél.

Meg kell tanulnod az érzéseiden uralkodni, tudatosan kell a gondolataidat irányítani. Figyeld magad, a gondolataid, az érzéseidet és próbáld megtalálni azt az egyensúlyt, amikor már a szorongás/pánik nincs jelen.

A javaslatok valóban használhatnak. A meditáció nagyon jó eredményeket hozhat.

11. michelle.r (válaszként erre: 8. - Csicsi25)
febr. 14. 11:16
Egyetértek. Tudom, kapni fogok a pofámra, de aki nem talál magának a youtube-on megfelelő segítséget, az tényleg nem is akar változást. A családomban is voltak ilyenek, de aki fontos, azzal addig erőszakoskodtam 😝 amíg ki nem kapcsolta azt a qva tévét, fel nem emelte a sheggét a kanapéről és bele nem állt. Most hálás, akkor legszívesebben megfojtott volna.
10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 10:25
Nem is fog az orvos meggyógyítani, ha te nem akarsz meggyógyulni. Gyógyszerrel esélyed sincs, de ha veszed a fáradtságot és kéred a kognitív viselkedésterápiát, akkor nagy esélyed van a gyógyulásra.
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Csicsi25)
febr. 14. 09:51

És ugyanott Újhelyi Szabó Zoárd remek videója is, ahol ételeket, vitaminokat ajánl célirányosan.

Nem elég várni.

febr. 14. 09:48

A youtube-on elég jó anyagokat találsz, meditáció, ilyesmi. Nekem a meditáció nagyon sokat segített, illetve érdemes utánanézni az Ashwagandhának, a Noninak és jó lehet a Valeriána is, de van még pár gyógynövényes bogyó, amit érdemes kipróbálni. Sokat segíthet, ha van egy jó barátnő, ismerős, akinek kiöntheted a lelked, ki tudod panaszkodni Magad.

Ha úgy érzed, akár rámírhatsz privátban.

Mielőbbi jobbulást!

7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 09:42
Milyen technikát alkalmazol?
6. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 08:46
Kérlek fordulj orvoshoz, van, ami javulhat/gyógyulhat orvosi segítség nélkül, de van, ami nem.
febr. 14. 07:40

Nem akarnak elmúlni a tünetek. Egyelőre!

Csicsi25 hozzászólásával teljesen egyetértek.

Ezért is biztatlak arra, hogy te magad szüntesd meg a lelki bajokat, hiszen valójában te hoztad őket létre is.

Befelé fordulva, türelmesen, és nagyon pozitívan hozzáállva visszaáll a lelki egyensúly.

A betegségtudatodat, ha esetleg felbukkan, akkor kukába vele, mert az csak megnehezíti a folyamatot.

Jól leszel, napról napra jobban!

febr. 13. 22:26
Ha elmész neurológushoz, felír vmi sz@rt, amitől függővé válsz és vagy életed végéig szeded, vagy kínkeservesen szoksz le róla, a mellékhatásokról nem is szólva. Ráadásul egyre nagyobb adagra lesz szükséged, hogy használjon.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 13. 21:51
Általában nem múlik el. ( Rokonságban tapasztaljuk.)
febr. 13. 21:29
Fejleszd az önismeretet

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook