Nem kívánom a szexet (beszélgetés)
Talán már házasság előtt kiderülnek ezek a problémák?
Egy év után derül ki, hogy nem működik valami?
Szerintem lehet olyan kapcsolatot találni, ami megfelel, mindkét félnek, ezt a problémát az első hónapban le lehet rendezni, dehát ahhoz mégiscsak férfi kell.
Sziasztok! Meglepődve láttam, hogy milyen sokan járnak hasonló cipőben, mint én.
Nos, mi két éve vagyunk együtt, és az utóbbi időben azt veszem észre, hogy egyáltalán nincs semmi kedvem a párommal való együttléthez. Félek, mikor kérdezi meg, hogy lenne kedvem hozzá, mert én megmondom neki, hogy nem akarom, és ebből egyre több a veszekedés. Ha van is kedvem, és nekiállunk, én akkor sem tudok már rendesen beizgulni és nem is olyan jó érzés nekem az aktus.
Nemrég kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, az egyik tippem az, hogy talán attól szünt meg a vágy.
Mondjuk az én problémám eléggé összetett, mivel nekem még van egy olyan problémám is, hogy én képtelen vagyok hüvelyben elélvezni.
Ezért sosem volt nekem olyan jó az együttlét.
Nem akarom elveszíteni őt a szex miatt, de azt sem akarom, hogy az ő kedvéért ott feküdjek, mint egy fadarab és színleljek.
Nem tudom, mit lehetne tenni. Nézetegettem vágyfokozókat, de elég drágának tűntek (15ml 5ezerért).
Érdekes, mert több fórumot is elolvastam, és ott majdnem mindenkinél 1 év után kezdett el megszünni a szex. Nálunk is az egy év után kezdődtek a problémák.
Minél inkább nem akarom, a párom annál jobban szeretné, veszem észre és úgy félek, hogy miattam fog tönkremenni a kapcsolatunk, amit nem szeretnék, de egyre tanácstalanabb vagyok. Remélem ezen az oldalon talán valami ötletet kapok, vagy találok egy utat, amin elindulhatok.
A félrelépésekről akkor számolunk be, ha bánt minket a lekiismeret. Így már nem csak rajtunk van a súly, hanem a másikon is. Ez az a helyzet amikor szerintem az őszinteség a gyengeség jele.
Persze, ha napirenden előfordl a félrelépés az már más tészta.
Nos, lehet, hogy ez egyedi eset, de talán mégsem. Azért tettem fel a kérdést, mert én alapvetően a szabadság híve vagyok. Valóban másként működik a nők többsége, mint a férfiak többsége szex terén, de másként is gondolkodunk, szerintem. Én azonban soha nem voltam féltékeny, s soha nem bírtam a féltékenykedő pasikat sem.
Amikor összekerültem a párommal (aki a férjem) elmondtam neki, hogy nem érdekel, hogy ő kivel és mikor, de amikor nekem szükségem van rá, akkor én legyek az első és attól a pillanattól kezdve, hogy ő megtette, én is megtehetem bármikor.
Teljesen rendben volt minden, egészen addig a pillanatig, amíg rá nem jöttem, hogy neki mindent lehet, mivel megengedtem, de ő engem a tulajdonának tekint, s visszafelé már nem fogadja el a lehetőséget, sőt, egyezségünk második felére furcsamód nem is emlékszik. Engem ez irritált, s megoldottam a dolgot, mostmár ő is monogám, mert nem akarja, hogy én ne az legyek...
Pedig csupán azt szerettem volna elérni, hogy én dönthessem el, hogy nem megyek el mással...
Különbenis, a mai világban jobb, ha vigyázunk...
Kérdezhetek valamit?
Mit szólnál, ha a párod elmondaná, hogy ő úgy gondolja, nagyobb kedve lenne veled szexelni, ha időnként másokat is kipróbálna?
Nálam nem csapta ki, te úgy látod, érzed, éled, én meg így. Amiről beszélünk, az akkor működhet szerintem korrekt módon, ha mindkét fél nyitott házasság/kapcsolatot szeretne. Az hogy én félrejárok és az általad említettekkel próbálom megmagyarázni, ergo: pasiból vagyok, genetika, vadászösztön...nos ez szerintem nagyon sántít. Nem akarok nagyon belemenni, mert kisregény lenne, de röviden: Én is liberálisan állok a szexhez, de nálam ez nem abban nyilvánul meg, hogy félrekefélek, megalázom a párom, utána meg hazamegyek, odabújok, mert szeretem, biztonság, otthon melege... A tesztoszteron szintről...á inkább hagyjuk.:)
Minden jót!
Sziasztok!
Na ezzel azert en sem ertek egyet,nem egy hazaspart ismerek,ahol az UR a varaszat utan a predaval elte tovabb az eletet...
Üdv!
Magyarul engedje meg a csaj, hogy ha kedved tartja, menj félre, hisz pasi vagy, vadászösztön stb...aztán mint a pap ahogy jön ki a templomból(mintha mise történt volna), hazasétálj a biztonságba... Ez nem semmi hallod...:)
Hát, ez tényleg gáz. Tudom, hogy már megtettétek, de csak kéne még erről beszélgetni.
Gondolom ő sem akarja, hogy megint más után nézz.
Le kell cserélni a fogamzásgátlót. Vicces, hogy az az a bogyó, amivel nyugodtan lehetne szexelni, elveszi a kedvet a szextől. Bár lehet, hogy így véd? :)
Na, de nem akarok vicceskedni.
Téged az zavar, hogy ő nem kívánja/élvezi annyira?
Nem hiszem, hogy ez csak az elkényelmesedésen múlna.
Lehet, hogy furcsa nő létemre ilyet írni, de szerintem a férfiak alpjáraton nem monogámiára vannak teremtve, persze tisztelet a kivételnek.
Vadásznotok kell, az tartja életben a tüzet. Hogy ezt megtalálod otthon vagy sem, az már más kérdés.
Ami biztos, fel kell tudni kelteni egymás érdeklődését még több év után is. és ez férfira, nőre is vonatkozik.
Milyen gyakran szexeltek?
(Nem vájkálni akarok az életetekben)