Nem hittem volna, hogy engem is utolér, de sajnos 50 felett... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez is fincsi. Kávé ízű Whiskey, de én csak röviden kávénak nevezem.
HP mint Harry Potter? Nem tudom mi az a hp. Hülye p*csa?
Hpv, esetleg. De az meg már egy vírus. Az még se lenne jó. :D
Kell igen ,,akármennyire is jó a családi élet,,és tényleg jó ,,de az is egy szakasz.
Most ez megint egy szakasz,,persze nem könnyű ,,de a nyűgök mellé jöhet jó is,,csak tudjunk vele élni.
Idő kell mert amíg az ember a sűrűjében van addig nehéz lehet,,van akinek kevésbé van akinek jobban.
A szexet én sem szeretném még feladni, hosszú ideig.
Ezért ragadok meg minden lehetőséget,ami talán segíteni tud.
Én csodálkozva olvasom, hogy libidó növelésre bármit is beszedni.
Szerintem ez alapvetően egyedi dolog, esetleg és genetikai adottság.
Egyik véglet se jó, de egyáltalán nem függ a nők életkorától ill. a menopauzától.
Én személy szerint 60évesen sőt később is igényletem volna a jó szex-et.
Nem miattam és nem "igény hiányában" maradt abba.
Ja, nem olvastam vissza. Csak látok, de nem nézek.🥴
Mindjárt visszaolvasok. Kék bogyó? :D
Pont a bogyóról írtam.😀
van itt olyan aki évek óta szedi, máshol meg rengeteg információ van róla. Csak nagy körültekintéssel az ilyeneket!
Fi!
Nem gondolnám, hogy a libidód a változókor miatt csökkent, azaz nem vagyok teljesen biztos benne. Nézz meg más lehetőségeket is!
Ráadásul a hashajtó hatása miatt aranyeret is okozhat...
Ja, ugyan ez igaz a szójára is! A szója is piszkálja a hormonokat tudomásom szerint.
Olvass utána nagyon körültekintően mielőtt bármit használni kezdesz!
Barátnőmet egy gyógynövénnyel sikerült 40 éves kora előtt leklimaxoltatni, orvos, természetgyógyàsz "segítségével", ők ajánlották neki a hibiszkuszvirágot koleszterincsökkentésre, vitalizàlásra, immunerősítésre természetes módként. Még a kistini lányát is ittatta vele és a lánynál is gondokat okozott.
Kész szerencse, hogy anno nekem egy arab árus a bazárban mondta, hogy a hibiszkuszt a fiatal nők ne igyák max ritkán 1-1 csésze (ezt saját bőrön is tapasztaltam, mert nekem is bekavart egyszer, csak később jutott eszembe az intelem) és mikor barátnőm panaszkodott hogy gáz van a hormonjaival, meg a gyerek se százas beugrott hogy megkérdezzem milyen teát isznak.
Magyar nyelvű oldalak 1-2 kivétellel egyáltalán nem említik, hogy a hibiszkusz agyoncsapja az ösztrogénszintet, átmeneti terméketlenséget is okozhat a rendszeres fogyasztása.
Szóval nem elég magyar nyelvű oldalakon nézelődni, hanem az adott cucc származási országának infóit is meg kell nézni!