Nem fürdik a párom! Mit lehetne tenni? (beszélgetés)
Erre már én is gondoltam: "le akar koptatni"
távol tartani magától a párját, mert nincs kedve összebújni, elmúlt a varázs?!?
Semmit. Ha önmagának nincs igénye a tisztaságra, külső kényszer hatására aligha fog ezen változtatni.
Mellém be nem feküdne az ágyba zuhanyzás nélkül, az biztos. Kicsit csodálkozom, hogy te csak lassan nem akarsz vele egy ágyban aludni.
Azon még nem gondolkodtál, hogy le akar koptatni?
Sajnos,semmit nem tudsz tenni.Vannak emberek,akik nem szeretnek fürdeni,és ez nem csak a kórtól függ.
Ismertem olyan 20 évest,aki nagyon elhanyagolta magát,és 80 évest,aki naponta tisztálkodott.
Nekem is volt ilyen pasim.Nem volt hajlandó zuhanyozni,egyszerűen lustaságból,kényelemből.Párszor szóvá tettem,majd otthagytam.Nálam a higiénia alapkövetelmény,amihez hozzátartozik a rendszeres tisztálkodás.
"pedig nem vagyunk szegények sem"...attól hogy vki szegény még nem kell ápolatlan legyen. A szappan nem drága.
Amúgy meg ha ő így érzi jól magát...
Nem lehet h eddig lila szemüvegen át láttad?
Vagy nem tudom mennyi idős de lehet hormonális változás férfiaknál is. A férjem kezdett el mostanában szagosabb lenni, szegény szokott is naponta többször mosakodni, de vszeg hormonok miatt erősebb a testszaga.
Mennyi az annyi? Hány éve éltek együtt?
Nem lehet, hogy téged akar magától távol tartani?
Nem akar megbántani azzal, hogy kimondja: elég.
Hogyan szexeltek, ha már hónapokkal ezelőtt elkezdte hanyagolni a tisztálkodást? A borotválkozást nem hagyta el?
Ennyire nem járathatja le a párját, hogy a munkahelyén szól, banyek!
Én lehet, hogy otthon négyszemközt ultimátumot adnék neki. Hosszú távon ez a helyzet elviselhetetlen lenne számomra. Gyorsan kialakulna bennem az undor véglegesen. (Itt már pl. 1 hónap is hosszú táv nekem...)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne kicsit önállóbbá tenni egy egyke fiút?
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?
- Alkoholista a családban, mit lehetne tenni, hogy befejezze az italozást?
- Miért elfogadott tény, hogy az óvodában a gyerekek folyton betegek?Nem lehetne ellene tenni?
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Segítség! Mit lehetne tenni a párom kisfiával?