Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem eszem meg se az olívabogyót, se az avokádót. Nem... fórum

Nem eszem meg se az olívabogyót, se az avokádót. Nem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

16. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 01:42

Olíva nagy kedvenc, mindenre IS, magában IS! 😋

Avokádó már nem annyira!

máj. 20. 00:41
Itthon nem is sikerült még finom avokádót ennem, ehhez külföldre kell mennem 🤷‍♀️🥑
máj. 19. 21:15
Nagyszüleink tök jól elvoltak avokádó és olajbogyó nélkül :) Nem kényszerítsd magad arra, hogy olyat egyél, ami nem esik jól! Valószínűleg nem szükséges a szervezeted számára, azért nem ízlik. Keress más egészséges élelmiszert, amit szívesen eszel!
máj. 19. 19:14
A fekete/érett olajbigyó, bigyó igen, türhetőbb, nem olyan sós.
12. Anyagi
máj. 19. 19:09

Az ember változik az évek során!

Régebben kipiszkáltam a salátából az olivabogyót - ma elkérem azoktól is, akik kipiszkálják! :)

11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 19. 18:34
Miért kényszeríted magadra, ha nem szereted?🙃
máj. 19. 18:16

Az olívát én sem,,az olajjal sem vagyok jóban.

Viszont az avokádó ,,mondhatni ízetlen,,tehát olyan lesz amilyenre készíted,,ezerféleképp ízesíthető.

Csoki krémet is lehet belőle épp ezért.

máj. 19. 17:34

Soha az életben nem ettem avokádót, talán ha elém tennék, nem is tudnám, hogy az.

Olivabogyót talán egyszer ettem életemben egy szemet és megállapítottam, hogy nem az én ízlésem.

Tökéletesen elvagyok nélkülük.

Téged kényszerít valaki vagy pisztolyt fog a fejedhez, hogy megedd? Ha nem, akkor minek erőltetni? 😲

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
máj. 19. 17:18
Hát az! Ahelyett hogy boldog perceket keresne!:)
máj. 19. 16:55
Mi a túrónak kényszeríted ha taszít, meg haragszol emiatt magadra?? :DD Komolyan némelyik ember a saját maga legnagyobb ellensége...
máj. 19. 16:46
Mindkettőt megeszem,de az avokádót jobban szeretem.
máj. 19. 16:44

Én csak az egyiket.

De minek megenni, ha nem szereted? Nem létfontosságú élelmiszer egyik sem. Generációk élték le az életet anélkül, hogy avokádót ettek volna. Attól, hogy egészséges, még nem kell enni, ha nem ízlik.

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 19. 16:44
Ami nem esik jól, nem kell megenni. Avokádó és olívabogyó nélkül is meg tudjuk őrizni az egészségünket.
máj. 19. 16:40
Én mindkettőt imádom...-))
máj. 19. 16:33
Szintén zenész...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook